Komentari (416)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sto mu je uopste i dozvoljeno da je stavi.U startu provokacija, ovo visoki predstavnik treba da sankcionise, vracaj ga tamo odakle je i dosao, hebao ti on mater.
Joj cirkusa od drzave...
Cestitam predsjedniku dodiku dan drzavnosti
Zakljulčat će nju Mile u kabinet , pa da vidimo ko će da je "ukloni" ...
Trebamo traziti Tursku zastavu. Alija nas je slagao a i nepismeni smo ne citamo Istoriju. Pljujemonzastavu nasih predaka :( Nikada necemo dobiti drzavu Islamsku u Srcu eveope krscanske. Zastava nasa je kolektivna zastava EU koju smo prisvojili kao i representaciju. A zastavu ovu Srpsku koju pljujemo smo zalili krvlju ubistvom srpskog svata u Sarajevu od Alijinog placenika kao sto smo i klali po srpskim selima. Trebamo biti iskreni i realni i citati istoriju i dokaze !!!
Bravo Mile, Maloprije sam razmišljao a sada sam odlučio. Bojkotujem kupovinu svih proizvoda iz Srbije i manjeg BH entiteta, a pozivam i sve ostale kojima smeta ovakvo Dodino ponašanje da to isto učine. NE KUPUJTE PROIZVODE IZ SRBIJE I MANJEG ENTITETA. Učinimo nešto, a možemo valjda makar toliko. Da ne bude da samo komentarišemo na portalu a frajer nam sramoti državu i piša se po svim našim žrtvama.
@Ljiljanprvi, ja to vec odavno radim, kupujem samo domace, bosansko, ne vlasko, smrdljivo
Željko, uvijek upaljač sa sobom i čim opaziš koju, potpali.
Hajdemo listing robe koja se proizvodi u Srbiji, i idemo bojkot kupovine tih roba. makar 14 dana i da jasno damo do znanja da to radimo radi Miletovog kurchenja sa zastavom. Ako bi mogli organizovati ovakvu akciju putem drustvenih mreža i dato ispoštujemo makar 2 sedmice, Vučko bi mu naredio za mjesec da okači ljiljane ispred svoje kancelarije.
Njega treba poslali "idolu" karadžiću u Hag, na promatranje
Bolje da su je oni sklonuli nego da sam im ja dosao!! Bas sam se spremao......
Realno dodiku mozete samo gledat u tuki i uzivat hahahhahahsh
Toliko o bih, ko je pametan taj se seli
Ako imas bolje ti se seli.....
Ako imas bolje ti se seli.....
pa i treba da bude uklonjena
Čime se narod zabavlja dok brod tone i tone i tone :-( baš ona rimska-kruha i igara...
Mozete mislit kakvi su ostali kad im je predsjednik ovako glup ko panj
Reč “Vlasi” koju vi koristite u pogrdnom kontekstu apsolutno nikoga od Srba ne tangira niti izaziva bilo kakvu nelagodu ili nervozu. Vlasi su narod koji živi u Rumuniji i delom u centralnoj Srbiji. Da niste toliko zatucani i čemerni od jada u kojem živite pod svojom SDO i Boookir mafijom nešto biste znali o životu i narodima izvan vašeg Čemer Šehera. Nadam se da ne danas bilo vode da se zaperete u Šeheru.
Wezir - samo da te potsetim na onih 20000 dokumenta, dobaveljenih u Arhivu Turskem, Istanbul ( Top Kapi). Evo dvije godine se šuti. Zašto? Zato što su stručnjaci iz Srbije poslije grbog pregleda tih dokumenata zaključili; Treba se pisati nova istorija alkana i svih balkanskih zemalja! Zapravo na površinu bi isplivale sve ujdurme srbijanskih voždova i mnoge laži koje su isti sa podanicima pretvarali u istinu. A tek šta bi pokazala DNK analiza žitelja Srbije?
....e pa upravo su to srbi. Na bosanskom, smrdi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako ne mogu Ljiljani zasto ce i zastava pod kojom je stotine hiljada ljudi stradalo na najmonstruazniji nacim ne imajuci milosti ni prema djeci od samo par mjeseci. Krvnicka zastava ne zasluzuje da se nadje ni na smetljistu a kamoli u predsjednistvu.