Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj fond za povratak.
Plaćajte budale ove uhljebe a vi radite za 400 KM.
Koliko agencija imamo, ni Amerika nam nije ravna.
Sve su ovo izmišljeni fondovi za ove uhljebe! Gdje mi živimo...
SDS protjerao, SDS vraca..ili povraca. E stvarno!
čuj to.a u RS-u ukinuli ministarstvo za povratnike i raseljena lice.wtf??
SDS-ov kadar zadužen za povratak? Monty Python's Flying Circus!
Oni svi smještaju svoje lizoguzce. Pratite sad ko će sve doći u kabinete Izetbegovića, Čovića i Špirića. Jeste li vi kao građani ove silovane tvorevine, totalni kreteni, idioti, pa svake godine isto birate. Shvatite, dobro da se ne bore za vaše interese. Lože vas itruju, a njima i onima oko njih je dobro. Shvatite, da se nikad nisu borili za narod i da će vam biti sve gore.
Odron država. Kome treba ovakva tvorevina??? Ružna, prljava, siva, letargično, depresivna, izmučen, sklepana na brzinu, pokradena, unazađena. Bože, uništi je, da se krene iz pepela, pa da nešto dobro izraste. Ovo je trulo.
Ako su ljudi ostvarili najbolje rezultate ne vidim problem. Sarovic je obavio odlican posao kao Min. vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine. Sto se tice Crndaka nisam toliko pratila njegov rad.
I mi se pitamo tko će ovo sve poplacati ?? Nitko osim zajmova dok na red ne dođe prodaja vode i još to malo šta nam je kao preostalo u državnom vlasništvu :-( ovim tempom kako koji dođu a drugi trebaju otići ali ne odlaze nego ih se premješta kako bi se ovi uhljebi novi teško nama :-(
okrece se kolo srece, vazda isti ljudi.
"uhljebljen" nova terminologija koja je izmisljena od klixovaca :)
@bavarskidekolte ''ukruhan''
ahahaha