Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih, pa sto samo 8? Realno, trebali su pohapsiti bar 50% Rogatice
HValo Bogu, pa hapse. Zaomi je sto tu bagru nisu prije hapsili. Dokazi su postojali, ali kao i uvijek, politcki razlozi. Isto kao i u Bratuncu, Zvorniku, Visegradu, Foci,... Ovako su godinama bili tu i sirili strah medu Bosnjackim povratnicima. A jos vise osoba onemogucili da se vrate (gdje ces se vratit kad na ulici vidis da tu vlada anarhija)....
Posteni ljudi nista lose nisu uradili, ovo je klasicna politicka i islamofobicna zavjera
Dedo i Krv svoju i Zivot svoj dao si za Bosnu, za svoje ognjiste i za to ce neko odgovratati kao sto vidis ruka pravde je dosla i do njih!!Allahrahmetile dedo i da dusmani napokon odgovaraju za svoja zlodjela... Bosno Moja dok je tvojih sinova ti ces biti Prkosna Slobodna i Ponosna!!
samo u muriju al ovu nasu da ne vide ni sunca ni mjeseca majku im hocete zlato po 20 godina svima
To SIPA - iako, ne kontam bash, kako samo 8? Jel to sipa odvojila tih 8 sto nisu okrvavili ruke da bi ostale popalila il sta?
Ovom prilikom molim sve postene gradjane RS da kazu gdje su ubijeni ukopani .Proslo je toliko godina i vrijeme je da se naprave grobnice za te ljude...Pomislite da su to vasa djeca i da im ni za kosti neznate tolke godine,kako bi vam bilo? Olaksacete svoju savjest takodze. Hvala!
Dobro ste se sjetili, hapsi sve odreda koje klao i ubijao nevine :(
Naletjen na jedan komentar na youtube gdje doticna osoba zna za ubijene civile okolice rogatice i to priznaje javno. Komentar prenosim u cijelosti i molim sipu da preuzme slucaj.Ovo je odgovor jednoj osobi koja je trazila da joj se kaze gdje joj je nestaa familija... Borike Republika Srpska 4 weeks ago POTURICE,MI SMO BILI VOJSKA TO SMO VAM I POKAZALI,ZA POLJE NECES NIKAD NI SAZNATI link-http://www.youtube.com/watch?v=3v30fcg3bZA&lc=9Ocq3sSvGB2ppOcHSobubXC4PD668ONluc31zvy_wXk Video se zove Lazi rogatickih cetnika '92 Bio bi krajnji red da se Sipa pozabavi ovim javnim priznanjima zlocina
Dohakalo i Kušiću i kompaniji! ali bi trebalo i jednu garnituru muslimana pohapsiti iz najbliže okoline, zbog bratstva i jedinstva! Elem, '93. se jedan starina romanijski zgraža pričajući o zlodjelima Kušića i braće, prethodno spasivši imovinu iz vikendice poznatog sarajevskog fudbalera-muslimana; kaže: "ovo ne rade pravi Srbi" (tj. hrišćani) "jer oni poznaju grotu (grijeh) i sramotu..." A, njegovog sina naoružana bagra muslimanska protjera iz stana na Dobrinji, i kad uteče svojima odmah ga postaviše za top na Borijama... Priča mi: "kako ja mogu gađati svoj grad... narede mi, ja pomaknem malo nišan, i granata ode u stranu..." Nikad mi, kao tada, nije bilo jasnije da ovo nije rat normalnih ljudi, Bosanaca, muslimana, pravoslavaca i katolika, već sljedbenika Alije Izetbegovića-Alje, Radovana Karadžića-Raše i Stjepana kljujuća-Pepija... za čije je naci stranke, u novembru 1990, glasala većina Bosanaca i Hercegovaca... I, obistini se ono "zaiskali ste, evo vam ga!"
FEKALIJA ASMIR AVDUKIC UHAPSEN POGANA SVINJA
Na čelu tužilaštva je musliman goran salihović, tako da je ovo još jedno u nizu političkih hapšenja!
care moj ako su radili to što piše neka odgovara za svoja djela......ubistva su "dozvoljena" u rovu na liniji, a sve van te zone je, po meni, zločin i treba da odgovaraju......
Slažem se sa tobom u potpunosti, i sam sam bio u rovu i gledao sam da na svaki mogući način izbjegnem da pucam, ako to nije neophodno.Ali dok god budu ovako jednostrana hapšenja samo srba , dok se bošnjaci koji su činili velike zločine , nesmetano šetaju po federaciji, do tada nam nema pomirenja ni napretka!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sipa rules
Ova SIPA postaje konkretna. (..Al' ja odavno ne viđoh kraću vijest..)
vrati se ponovo :)) dopunili su članak
haha, hvala na informaciji.. :) E ovo je već članak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa zar poslije popisa..?!