Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha.... cujte ovog nepismenog KMETA :)))) vlaskog porijekla, kao i 80% Krajine i Posavine, sto ih turci zajedno s ovcama naselise... .... \"vjera Mongola\", barikade... koje barikade??!! haha :)))) Koji tenkre... Nego, jebo kmetove.... Drago mi je da se Karadzaic, nacionalna ikona kmetova, inace seljak s Durmitora, finansirao HORSOM. :)))) Je l\' bilo i prodaje pornjave i petardi ispod stola.... \"deviza, deviza\"... i slicno.... Treba ga u Haagu optuziti i za valjanje horsa.... :))) Koja romantika..... haha JAD I BIJEDA!
Sisajte karu balije, nikada nas Srbe iz Bijeljine necete potopiti. Mozete samo da nam ga duvate kao i 92\' kada ste do zuba bili naoruzani na barikadama hahahahahahahahaaaaa Rusija ce da ima itekako uticaja na KIM. Kako su rasturili ove Gruziji tako ce i vas i siptare zajedno hahahahahahaaaa balije vi ste izdajnici hriscanske vere, vasi preci presli na veru mongola...uslje smrdljive hahahaa
@ KUPUSARA BELJINCA P Smrdijanskom je Beljina a ne Bijeljina. Nemoj da brines za Beljinu nju ce mo da potopimo tako ce te masovno savom preko Dunava do ade ciganlije a sto vas ne uspiju pokupiti neka vas vade iz Djerdapskih brana i otvora hidocentrala.
JEBO BIJELJINU - POPIŠAM SE NA NJU!!! MENI JE SAMO BITNO ŠTO JE SRBO-ČETNICIMA VRISNULA \"KOLIJEVKA\", I PRETVORILA SE U DIVNU I NEZAVISNU DRŽAVU, - REPUBLIKU KOSOVO!!!!! ;-) ..... REPUBLIKA KOSOVO, NIKADA SRPSKA - 100% ALBANSKA!!! AAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!! ;-)
Znao sam ja da mi semberci necemo izdati brata Srbina nego mu svim sredstvima. Nego Nedzade eto ti u Ecimovoj grupi je uhapsen Igor Rankovic, zivi kod parka u BIjeljini. De ga nadji bo pa ga isprebijaj ahahhahahahahahahahahaaaaa Mozes mu samo duvati karu ahahhahahaaa Bijeljina-Srbija, nikada BIH
jebi im mamu nedjade cuj levata jebo vas karadjic
Zar ovdje niko ne vidi da kriminal ( ratni ili mirnodopski) ide pod ruku UVIJEK Sve su to ista vnaGo, pa da je bilo kome od njih u interesu da dobije 5 miliona, već bi i ovi ostali bili u Hagu, Ne može kriminalac više volit DROTA i SUDIJU nego svog kriminalca, tu nema vjere ili etničke pripadnosti, jer ako mu sjebu pajdosa u Srbiji nema od koga nabavljat ROBU, a jebo to što je ovaj pobio ko mrava. Što veći zločinac ( ratni) to više RESPECT ima među kriminalcima mirnodopski, to mu dođe ko referenca oliti pismo preporuka.
I NASER ORIC JE BIJO LICNO OBEZBEDZENJE MILOSEVICU PA GA BOSNJACI DIZU U ZVJEZDE A SVI SU ISTA GOVNA SAMO STO JE NEKO VISE A NEKO MANJE SMRDI .JEBO VAS I KARADZIC MLADIC I NASER ORIC U SUPLJU GLAVURDU.
ima nesto bolesno u nedzadovom komentaru. idi lijeci se.
Nedzade, jesi uvjek tako opasan il\' samo srijedom? Hahaha, koji maloumnik. A ti jjj, i takvi ko ti su vas kostali par desetina hiljada glava. Ko vam je kriv sto ste nesposobni pa samo znate smrdat. Pozz
jebote kazu u rajvosa nema srba a vidi ih iz Sarajeva direktno cuvaju Karadzica ccc..
jedno 3 dana pritvora sada i nek se brani sa slobode...
i kad bi sve to uradio necko, koja bi bila razlika izmedju tebe i njega?
ja bih mu pobio familiju, silovao sve zensko sto ima, njemu otkinuo desnu ruku i lijevu nogu i pustio. Redakciji cu rado poslati puno ime i rpezime ukoliko neko ima problema sa ovim sta bih mu ja.
znaci korisnici usluga dealera indirektno finansiraju takve likove !!!