Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko odvratna spodoba
Da je vidiš kad se ušika hahahahaha
da ima morala davno bi dala ostavku, ali bolesna ambicioznost
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nacionalisticki pogled
Neee toje Nerminova ministrica kako on kaže koja divno radi svoj posao, samo ponekad veliča krvoloke
Dobila zaštitu policije, valjda od femicida...
Ona ne vrjedi paznje a kamoli da je policija cuva. Seljankura obicna.
Pazite da vam Udina ne odgovori slucajno! Ona se zakacila na budzet i ta se ne misli skinuti lako!
jadan je onaj ko ovu spodobu jaše
Sram ih bilo, Allah svevišnji će ih spržiti! Cijela umjetna priča oko Kordića kreiranja je 10.06 na 30tu godišnjicu gnusnog masakra ABiH nad djecom Viteza. I onda Udruga koja bi treba raskrinkavati takve laži i podvale, jaše na tom valu i želi čak korak dalje ići.
psihopata i sociopata
To se obratite gospodi iz trojke koja su postavila ovu,nešića i sve ostale obožavatelje ratnih zločinaca toliko o promjenama i boljitku.
Treba proizvoditi Njene Lutke da plasi vrane i ostale ptice u Kukuruzistu !
Blijedolika Krmača !
Zato sto laje inace nista od ministrovanja.
Udruženje žrtava genocida trebalo bi se boriti protiv činjenice da za najgori genocid u BiH, onaj u Grabovici, niko još nije odgovarao. Za razliku od Srebrenice, poubijane su i sve zene i sva djeca, čak i bebe.
Tacno.
Stidiš li se svog porijekla? I ti muž klasični konvertiti..Jugoslav prešao u Ugo..Hasanbegović u katolike! Vi nemate morala..za vas je novac sve. Bravo Vlaisavljevići..prodane duše.
Jedina i prava pravda je osveta, tad se pravda sprovede najbrze.
Samo se u Bosni fasisti i ubice stite, a oni koji ih stite i hvale dobiju policijsku zastitu a zrtve ko j**e nisu vazne.