Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar i ovdje zastava Turske???
Mozda je Turkinja. Cemu odmah cudjenje?
@drug_lenjin moze li ista bez njih?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Svaka cast za ove ljude, ali opet ne mogu da ne primjetim Tursku zastavu. Dakle organizujemo mars mira kako bi se prisjetili zrtava GENOCIDA, a nosimo zastavu Turske koja je pocinila genocid nad Armenima i ne zeli ga priznati.
Turska je i ovdje pocinila genocid, odnosno osmanlije, porobili pola svijeta.
Koja seljacka prica,neznam kako si tolko lajkiva dobio
Ne smije se zaboraviti da se jedan vjerski i komemorativni skup ne smije nipošto politizirati i biti nečija predizborna tribina.
Odstranjena dva varioca..
ubačeni sa strane da prave razdor među Bošnjacima, al pametni Bošnjaci ovaj put nisu dopustili izgrede
ZAR INA I TAKVIH ?
Vi neki koji u svemu nalazite negativnosti idite jedne godine pa odradite Mars mira umjesto da u svemu nalazite dlaku u jajetu.Stvarno mi ponekad dodje krivo sto je kompjuter uopste izmisljen.
kompjuter je izmišljen da bi ti čitao negativne komentare. end of line.
Ubij me ako nije opet odstranjen Senad hadžija, onaj što je išao pješke na hadž
paradox je nositi ovu dejtonsku nametnutu zastavu na ovakav put!! ta zastava znaci podjeljena bosna na cetnitete federacije i distrikte... genocidi itd.. samo ljiljani samo republika bosna i hercegovina!
@tequillajack to sto ti ne kontas ironiju i sarkazam to je tvoj problem, PAMETNI ;)
a ovo sto sam ja reko je istina! SAMO LJILJANI MOGU, OSTALO NE NOSI!!!!! DA IMAS MOZGA U GLAVI ZNAO BI TO! SELJACICU
treba svaki zdrav Bošnjak krenut na ovaj marš ko na hađiluk, Allaha mi !
Odstranite ovu zenu sa turskom zastavom...
sta ti smeta zastava?
@bosankaa1988 Zato jer u pravilima piše da su zastave koje se smiju nositi zastave BiH. To ti i organizator kaže na početku svakog marša. Ostale zastave su zastavice veličine onih koje se kače na auta i njih nose na rancima ljudi koji dolaze iz tih zemalja. A ovoj treba zastavu u gu*icu gurnuti. Je*ali vas Turci više maloumne!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja sam djevojčica. Imam 5 godina.. Trebala bih imati 25, ali sam ubijena i od tada je vrijeme za mene stalo. Živim u Potočarima, nisam sama, ima nas još dosta. Jednom sam pokusala da nas izbrojim, ali sam stala na broju do kojeg me mama naučila brojati.. I moj babo je tu... i još dosta naših prijatelja. Sutra nam dolaze neki gosti, dođu svake godine. Dosta njih baš i ne volim, kao da nisu dobri ljudi. Babo kaže da dijete prepozna insana. Slikat će se, snimati, plakati, govoriti kako im je vruće,
povremeno će reči da je sve ovo tužno i otići će... Doći će i moja mama, tome se posebno radujem. Doduše, dolazi ona stalno, al neka je. Babo veli da će nam se i ona pridružiti... Pitala sam ga hoće li i nju ubiti, uzdahnuo je i rekao da su nju ubili onda kada su joj nas uzeli, samo eto srce još uvijek kuca, pa dok ne pukne od tuge...
Doći će i moja prijateljica... Ona je sada odrasla i prelijepa je, pitam se da li još uvijek ima onu krpenu lutku što smo se igrale. Babo mi kaže da ona nema svoga oca, da su joj ga ubili, ali još uvijek ne zna gdje je. Pitam se kako to da ne zna gdje je, pa zar više može hodati i bježati pa da ga ne mogu naći... Ali ne pitam puno babu, bude me sramota što ne znam, a htjela sam znati, htjela sam učiti, htjela sam ići i na fakultet...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
mars mira ili pohod ka svetinji bosnjaka, i kao takvo ne treba dopustiti nedolicno ponasanje bilo koga.
u prvim safovima sve lopov do lopova i poneki ratni profiter
Proučite Fatihu za pobjene muslimane na ovom putu spasa.Nemojte komentarisati iz udobnih fotelja nego i vi nešto učinite da stradanje muslimana ne bude ponovljeno.
ma uhvatila se djecica interneta, pa sipaju nebuloze
smece clanci Clickbait
Marš mira stazama alijine i naserove islamističke vojske ...
mars provokacije
@BW1 Islamistička vojska sa islamističkom ideologijom šta ti nije jasno ? I vojska RS je imala oficire muslimane i hrvate pa šta? Tebi je valjda bjedniče nato pakt mjerilo za pravdu .....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)