Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam u cemu je problem? NIste htjeli raditi, hocete na produzeni odmor? Hajde sada fino nadoknadite. Jeste li mislili djeci strpati dvije nastavne jedinice u jedan cas? Ionako kuci uce sve sto im niste "stigli" objasniti na casu. Nesto se niste zalili kad se 31.12. nije radio.
Pa kojim danom planiraju da nadoknade ? Uvijek se vikendom nadoknađivalo.
Još jedan nastavni dan u junu, dok se ne ispoštuje broj nastavnih sati. Subota je bezveze...
Pa koja je tu razlika. Baš je ta subota krucijalna za dijete osnovne škole, a na kraju krajeva raspust je čim završe i imaju 3 mjeseca za odmaranje.
Ma nemaju ovi foteljaši ( ni na jednom polju vlast) pojma. Boze sacuvaj
31.12. je po školskom kalendaru trebao biti nastavni dan, a zašto nije bio - ne znam. Po tom isto kalendaru koji je pravljen u vrijeme ministra Kazazaovića. drugi dan Bajrama je radni, kao i drugi dan Uskrsa /Vaskrsa (samo što ti praznici "padaju " u nedjelju pa se zato ne radi ponedjeljak - jedan radni dan, ne dva)
A sta ce ova djeca sto su im roditelji uhljupi iz SDA i drugih stranaka ? Oni su sigurno na godisnjem odmoru
Upušćali su se pravo, to niđe na svijetu nema da tako malo vremena provode u školi (sati) i imaju toliko duge raspuste. U svim školama treba uvesti prinudni upravu i zavesti red, a lezihljebovice i nepismene neznalice koji su se u iz kojekakvih pripizdina po partijskoj liniji dovukli u Sarajevo vratiti odakle su došli!
Bas me cudi za sindikat da je ljut. Inace su mnogo ljuti kad treba raditi. Jos ako ne spoje jedno 5 dana nachiiii...... ujedaju
kakva neradnicka bagra su ovi prosvjetari. svaki moguci praznik spajaju sa vikendima, a onda nece ni da nadoknade. malo im ono 3 mjeseca odmora godisnjeg.
sindikat mahom SDA marva ! koja je naucila neraditi ! i jos se prepali nedaj Boze hoce li djeca sta nauciti pa nece biti krezuba glupa stoka koja glasa za SDA ! ovo je pencilin za neradnike i kupljene diplome SAMO TEMPO NABIJATI
@dajc zasto?? jesi li ikada isao subotom u skolu da nadoknadis ?? ne rise
Zaradite pkate. 2 mjeseca naredna necete nista raditi svakako.
laksi je fax od osnovne, u petom imo 15 predmeta, vise od pola dana u skoli, ne znam kako sam sve to stizo
A nakon toga ce imati 2.5 mjeseca slobodna. Sta ste skocili svi za jednu subotu?
Ma kakve vase tuzbe i naplate... Imam dobijenu pravomocnu presudu koja je sad pred sudom u Strazburu za neisplacene place po ugovoru u ZDK. Radnici skola bliskih Satorovicu odavno naplatili i do sad potrosili svoja potrazivnja, a mi nakon vise od decenije mozemo samo da gledamo odakle je vedro.
e majku vam nebem onu, djeca svakako previse idu, ma jook, daj im subotu
vala toklok weekend sa kišom , svi čekali da se ramazan zavši i sad nas ostavite u kuci
Neki će raditi subotu, neki ne. Moglo se bolje rijesiti u svakom slučaju. Skraćenje nastave na Dan šehida je cirkus, a svi znaju da se izmjene nastavnog kalendara regulišu instrukcijama a ne bijednim obavijestima...