Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nam je lakse smece u prirodu baciti, a kanta nam dva metra pred nosom. To je taj nas mentalni sklop na kojem treba raditi.
MENI JE FASCINANTNO KAKO SKORO UVIJEK SA BULOM HODA NEKA NAPUCANA TREBA? VAZDA MINJACI TE UTEGNUTO TE OVO TE ONO A JARANICA JOJ BULA
@TRAMALERO1 Sta je bula? Jel to ova zamotana? Ma ne znam, znam da je religija zlo navede te da radis svakakve gluposti i budalastine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bgm su srednjoskoljke najbolje od svih skoljki
naporni su. radite i sutite i ja sam iso u medicinsku i kad je trebala ekskurzija jefni hoce jedni necr sta smo trebali da se fama napravi od tog.
@be.water.my.friend ovdje je riječ da neki hoće, al nemaju od čega ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
U TITINOJ drzavi tito bi to naredio dzaba da se cisti ne bi niko dobio marke prebijene.
NEKA OVAKO SKUPLJAJU I GRADE FABRIKE
Moze vas el Bake od toplog poslati sve zajedno na ekskurziju , kad mu nebi bilo zao ;-)
Posalji ti od svog obroka ako ti se salje. Neko vozi golfa keca neko sedmicu neko kiu, a neko mercedes kako kome nafaka propisana svi bi mi za sebe sve najbolje al nije svima sudjeno. Imam dvojku golfa raspada se al jebaji ga kad mi nije bolje sudjeno opet sam zadovoljan
Najbolje se o radu diskutuje u hladu! Gradska djeca, a danas ih je nad 70% u BiH, jer su nam sela ubijena i uništena, su lišena blagodeti koje daje RAD. Primorani da pomažu roditeljema oko imanja, seoska djeca su fizički sposobnija, socijalnija, pa i mentalno zdravija jer su manje izloženi najgoroj bolesti na svijetu... LIJENOSTI ! Neko je rekao da " Lijenost tako polako korača, da je siromaštvo brzo stigne"- Zato ovoj djeci svaka čast, neka nastavi kod kuće pomagati roditeljima!
haha koji brat ovaj na 3 slici, dres blackburn roversa
Nedavno je u kaficu stajala dva plakat jedan je bio poziv omladine na koncert od kojeg cesav prihod ici za ekskurziju a pored njega je bio plakat i poziv narodu za pomoc mladicu da se istom sakupe pare za operacije,95%omladine je pokazalo interesovanje za koncert. Uostalom,skupljati pare za sta za opijanje i ebanje ma dajte...
Svaka cast za akciju i za ove mlade ljude!
bravo za djecu.Primjer mnogima
svaka cast za omladinu i njihovo prijateljstvo
Tako treba... Ne poredim ovo s zatvorenicima, ali i oni bi trebali imati "društveni rad"!!
Djeco svaka vam čast. No, da vidimo kad će tužilaštvo i istražni organi podići tužbu za ono smeće u vodozahvatnoj zoni na Ilidži, čime je ugroženo zdravlje svih stanovnika koji se snabdjevaju vodom sa Vrela Bosne i koga će oglasiti odgovornim, koga krivim i ko će letiti ekspresno u zatvor.
ovu omladinu treba uvijek ovako tjerati da ciste neke poljane bez ikakvog povoda, sad rade zbog novca ali treba ih uvijek u neku radnu akciju slati da rade nesto, da se zanimaju, a ne da landaraju po kaficima i dudlaju cjevi one,
@Grk35 Radi ti. Brani li ti neko?
@Lion7 sine na poljanu i jezik za zube
Eto Bake jos samo 99930 radnim mijesta
Joj komada...
na 13 plavka najbolja
Sve pohvale za ove mlade ljude, a za one koji jos uvijek nisu spoznali sta je kanta za smece, mislim da je krajnje vrijeme.