Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači biće na slobodi za 2 godine... , veliki NAPRDAK za Bosnu.
Znači rehabilitacija! što reče neka žena.
ma brate ovi su sve osmekali. mozda ce oni u brzo na slobodu, ali njihove presude idu u historiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A mislili smo pravda a ono naštimano da izađu za godinu dana. fuuuj.
Stanišić je cijaš gdje će on ležati na robiji.
Čitam da će majke Srebrenice tužiti tzv rs i Srbiju, BRAVO treba i ostale žrtve rata da im se pridruže u tužbi svi kojima su stradali članovi porodice u granatiranjima zločinima a ali i uništene firme po BiH. Zajednička tužba gasi tzv rs a Srbiju obavezuje da isplati štetu u milijardama aBd.
izat ce u kovcegu ako bog da.
Koje njuške odvratne... Kontakti koliko smo ih roknuli i sklonili za raspalog Miloševića, zločin bez kazne... MALO STE SE PREVARILI, ČEKA KAZAN GORE...
Cuj ratni zločinci rehabilitovani. Haha
Ko im handri kevu zlocinacku. Vazna je presuda a oni odfmah mogu da crknu.
Što se mene tiče mogu već sutra izaći na slobodu! Mnogo bitnije od visine kazne, jeste ono što je ovom presudom pravosnažno dokazano!
ako nista drugo, barem u ovakvim slucajevima treba da se ugledamo na jevreje koji su imali posebnu jedinicu čiji je jedini zadatak bio prevrnuti svaki kamen u potrazi za svojim katilima i suditi im po kratkom postupku. lijek i prevencija.
Valja onome jos godinu i po gulit bez jarana.
kako kazna za ratni zlocin moze da bude manja od na primer oruzanih pljacki gde nema mrtvih?
Mogli su i vise odlezati, ali je za buducnost neprocjenjivo bitna danasnja sudska presuda, koja dokazuje UZP Srbije.
Presuda je bitna, nece ovi dugo!
Izaći će i pocrkati kad tad. No, ostaje da su ratni zločinci, visoki funkcioneri Srbije u periodu 1990 - 1999. suđeni i presuđe za UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT, naroda u Republici Bosni i Hercegovini. Inače odluka o premještanju arhiva iz Haškog Tribunala je gotova stvar! Sa onih 20000 dikumenata iz Istanbula, mjenja se istorija Balkana pa i Srbije.
Moji Bošnjaci još uvijek nisu shvatili prirodu. Čitajte ovo hiljadu puta: "Jači vlada i ubija." Pobijte ih tamo gdje su oni vas i dobićete pravdu, kmečanje nikud ne vodi.
Presuda je bitnija
Pa šta? Svaki drugi Srbin na okupiranoj teritoriji BiH je isti kao i ovi, pa eto ih hodaju slobodni
I, šta? Ljudi pomlatili tamo Bošnjake, protjerali mnoge u federaciju, pobijedili u polovini BiH. Nema finjaka na planeti, shvatite već jednom. A Bošnjaci pljačkaju jedni druge i tako dalje.
Doživotni zatvor. I baciti ključ.