Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO MOJE SARAJEVO...
moja Bosno sa Sarajevom
ma napusi se kurchine i ti vise i podrska iz Sarajeva
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
FREE PALESTINE!!!!!
Hamas napada, a onda kmeče... kazu zhidovi nam pobise djecu. Normalno kad Hamas to tako radi, krije se iza jada djece.
Haha ti si glup ko arap
Pravi Palestinci
eto pa sto se ljutit kad vas zovu teroristi tallibani
Samo muslimani iz Ssrajeva
Najjači su ovi ljudi što pišu da ih stavljamo zato što su "braća muslimani", podržavamo Bidena koji podržava Izrael, i sl. Ne, nije to razlog, svi trebamo dati počast žrtvama, toliko djece i žena pogine, zar Vam nije žao??
Nisam siguran da je ova ideja pametna..
Benjamina , us...ra i ti motku na samom pocetku . Nije ti to shema za veliku politiku . Tako se zastave izvijaju kad Visko zamoci Kaknju il Zepce zavuce Zavidovicima . A velika politika ce da te smaze ko zeca nastavis li ovako , a i ovo bi ti , vrlo vjerovatno , mogao biti pecat na politicku karijeru . Zivimo i ucimo . Dobar si covjek , al daj boze , sve najbolje !!
Pa zar nisu Palestinci prvo granatirali Izrael...znaci vi podrzavate agresora???
Podrzavate Bidena koji podrzava Izarael, podrzavate Kosovo koje otvara ambasadu u Jerusalimu... jel imate vi obraza uopste da sad podrzavate Palestince?
Haj nesto lijepo da se okac na vijeecnicu
Bravo za gradonacelnicu!!!
SVAKA CAST GRADONACELNICE !!! KAPA DO PODA, ZA OVAJ LJUDSKI POTEZ!!!
OPET SRBI PO KLIXU SMRDE!!! NARAVNO KAO I UVIJEK!!!
Nije dzaba ona poslovica ...cutanje je zlato, u pamet Sarajevo u pamet.
🇵🇸🇵🇸🇵🇸
A sta vise Bosnji Amerikanac nije brat, te Biden nije prijatelj BiH, jos i da promjeni stav o vojnoj vjezbi sa Amerima, opet bi zakuco okretanje kape. Ebes Bosnju koji nije barem 3 puta u 2 sata izmjenio ideale i cilj. Ove klixove tipkovnice na aparatima