Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mashala neka novih stranaka. A sta tacno te stranke proizvode? 😁😁😁
Uhljebe logično 😁
Hrkiću, daj da otvorimo kakvu autopraonu, mani se politike.
Ukradose Faci ime! :D
jel ovaj od amira pasica face ukrao ideju
Sa obzirom da je danas firmu otvoriti u ovakoj Drzavi i propasti kroz godinu dana, lakse je Stranku oformiti i uhljebljavat se lagano al sigurno, potrebno je samo sakupiti ljude koje nece niko u strankama zbog sumnjivih radnji recimo i logo smislit kao i naziv.Od sutra prat znakove, farbat mostove, cupat asfalt, pljuvat druge i sl..sav ulog je tu!
Vise stranaka vec firma
Koji ce te nam vrag jos i vi ima vas ko gov..a.Svi bi plate guzovace
E bravo ti ga bravo, samo nam je jos jedna politicka stranka falila... I onako ih imamo malo... A ako ovako nastavimo imat cemo jednu stranku po glavi stanovnika...
Brio bi ih samo zbog ljiljana
U nas 6 ljudi sjedi na kafi i svaki pojedinac je upravu a svi ostali nisu upravu.Ne mozes nikad cut : Upravu si slažem se s tim. To je kod nas nemoguće.
HAHAHAHA
Svaka cast, to je ono sto treba omladini I drzavi, to se cekalo godinama BNF 😂😂 moja tugo moja
eto još zapadnij pijuna
debilizam
Na cehri mu se vidi da je pošten
Sve na budžet sve na budžet ole ale ale ole
Svaki građanin da osnuje svoju vlastitu političku stranku i svi smo na budžetu 😁