Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav islamski propovjednik zivi bili...Pa jel vi vidite sta on radi...Kako vas nije sramota spojiti islam sa njegovim imenom ccc
Sviđalo se tebi ili ne čovjek je islamski propovjednik. I hodže u BiH su islamski propovjednici iako ne propovjedaju onaj islam iz Kur'ana gdje se siječe ruka za krađu i gdje udaraš ženu kako stigneš.
@Hipoteza Šta ti znaš o Kur'anu skromni provincijski umu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
igraj gara i ne zali tijela nek se trese Kalesija cijela :)
a David Icke,ništa, u osnovi i jedan i drugi su slični
Sve ovo što je ovaj zlotvor i manijak naučavao i radio , i milion puta gore imamo u presudama H.Suda protiv kompletnog političkog , vojnog i policijskog rukovodstva i jedne i druge para tvorevine unutar nezavisne i priznate države BiH. Paaaaa...? Imamo li i ovakve kazne...?
ovo sa kaznama od 200, 500, 1000 godina je čisto pres***anje.... još malo će biti presude od milion godina... sudovi u većini zemalja su samo instrumenti vlade, a nikakve nezavisne institucije.... čiste marionete
čuj 1000 godina... pa jel to jeo malu djecu da dobije 1000... na teret mu se stavlha TV show u kojem ženske plešu i pisao knjige što sultanu ne pašu ? Turska je klasična diktatura, i EU je ispravno postupila što ih nisu uzeli u EU..
Turska, Kina i USA se takmiče u demokratiji.. hahahaha
U islamu ne postoji sveštenstvo. Oktar zvani Harun je studirao primjenjene umjetnosti i pošto nije teolog nije to radio u okvirima turske islamske zajednice.
Pratio sam jedno vrijeme njegov rad i čitao knjige koje je objavio. Čovjek je genijalac i ima uticaj na široke mase širom svijeta, ali ima nekakvu skrivenu agendu i nekakav cilj koji samo Bog i on znaju. Koliko sam ga skužio, čovjek je kreacionista koji islamsku teologiju argumentira naukom, ali isto tako ne odbacuje materijalizam jer pokušava da prevaziđe ideološku podjelu između pristalica moderne Turske /Ataturka i konzervativaca / tradicije osmanskog carstva, Islama i sl...
U Islamu koji ja poznajem termin "PROPOVJEDNIK " ne postoji.Hodže ( efendije ) su vjerski službenici koji su plaćeni da predvode molitvu i podučavaju .Sve drugo su novotarije koje pokušavaju da u Islam uvedu elemente nekih drugih religija.
Pa, dijete drago, vidiš da nije efendija/hodža. Znaš li šta je propovjednik? Jedino što treba da te vrijeđa je tvoje neznanje svopstenog jezika.
Prvi put cujem za njega
igraj gara i ne zali tijela nek se trese Kalesija cijela :)
ovaj nam je knjige dijelio po zgradama,hahahahaha,majko moja ko se nas sjeti sve,ccc
Ovaj je uzor mojim komsijama..
To je nesto kao Happy TV...