Komentari (423)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao naslova hahahahahaha, narednih mjesec dana za svaka vrsta pucnja ili eksplozije povezivat ce se s terorizmom...
Sve za ekskluzivu i klikove, jedva cekam nove bombasticne naslove, posebno za novu godinu ocekujem terorizma koji ce se ispostavit da su vatrometi na kraju...
neko uranio sa novom godinom i petardama
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Znaci petarda napravila krater u betonu?
E jebi ga kud nije bomba da optuzimo Muslimane...
Prije par dana bio terorizam a sad nije :)
Jecer su neki mediji prenijeli da je terorizam, valjda im drago da budu par sati u centru paznje...
neko je sinoc oko pola dva bacio petardu u gornjoj tabasnici
Smiješniji i jadniji naslov za svog života nisam pročitao...
Uvode nam haos polako, sve sa ciljem dalje pljačke naroda i države.
Al seru sa Terorizmom
Možda! Sinoć je planuo požar na Manjači pored kasarne. Možda nas polako navikavaju na haos, koji planiraju. Tim haosom će sve institucije se morati baviti, i nema ništa od otvaranja afera pljačke naroda i države.
BA, da Bog da pa da ti svaki put kad udžeš u tunel rokne bar po jedan topovski, a ti se onda za stomak hvataj od šege ...!!!
Koji ste vi bukvalci ovdje nije normalno. Nisam rekao da je to šega već je smiješno da se bacanje petarde veže za terorizam isl. stvari.
" Š a lj i v dž i j a " skont'o da se " malo zajebav'o " s velikim čikama pa se sam dragovoljno predao policiji ... !!! Bez obzira, ja bih se potrudio da mu ovaj posjet ostane u trajnom sjećanju i da mu više nikad ovakvi "nestašluci" na um ne padnu ... Malo radi njega, a malo da i drugi vide da to nije lijepo jer šega tipa moRe i u terorizam odvest ... ! ! !
BA, da Bog da pa da ti svaki put kad udžeš u tunel rokne bar po jedan topovski, a ti se onda za stomak hvataj od šege ...!!!
Šega su glupi komentari i vaše histerisanje. Od bačene petarde vidite bombu i želite to proglasiti pokušajem atentata.
jednu noc citam viceve a drugu klixove naslove. i Beni Hila ponekad
Vidim preko tristo komentara. Uđem, kad Lostframe ostavio pola... Dobil' precjeništvo druže Lost?
bacio neko petardu na jelena???
sutra će :P
ne bojim se ja petardi:P
Pa i ona ubistva od prije neku noc nemaju veze s terorizmom, ko god zna za onog bolesika enisa svi kazu da je kockar, narkoman i lopov koji nije izlazio iz kladionice i da veze s vehabijama nije imao, al eto bilo ono u parizu pa daj i kod nas terorizam.
MA TERORIZAM BA STA VAM JE.... KAKVA CE TEK PARANOJA DA BUDE ZA NOVU GODINU xD