Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel moguce da cijeli parlament razgovara o tom zastitniku arapskih ekstremista ? zbog zastite tih arapa ekstrema koji zive u 12 stoljecu Bosna i ima vize. Ove druge dvije skupine ne stite arapske ekstremiste pa su im i ukinuli vize. Samo nastavite Cericevom demagogijom, ukidanja zapadnih vrijednosti, djeda mraza, uvodjenjem serijata , .... Srpski ekstremisti i jesu to sto jesu upravo zbog cerica i sranja sto taj covjek uradi u zadnjih 15 godina.
pa jeste raspravili vise... gonite govno vise j.e.balo vas ono...pa nije princ charls.
Sadovic http://www.myspaceantics.com/images/funny/very-big-mouth.jpg
PODRSKA SADOVICU!-SDA-izdajnici! BiH4EVER!
Tihi ispunja sve želje pa i ovu ,svog jarana, najvećeg kriminalca regiona ,Doda koji je stalno najavljivao Sadovićevu smjenu.
A ni rijeci o pravim razlozima, sto nije dao da se skine Drago Lukac i sto je na Interpoolu postigao da se srbijanske potjernice provjeravaju.