Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ih zna, zna da su sto se tice nacionalizma isti. Ruku pod ruku. Marsh.
MNOG GLUPLJI I ZESCI
Kad vidis da mu je opozicija SDS, stranka koja ima najveci broj clanova u Hagu,koji su na odsluzenju kazne zbog ratnih zlocina i genocida, onda ti je sve jasno.
Nema razlike.
Rat traje rat nije gotov, samo što se ne puca sve ostalo je rat!
DODO JE MILA MAJKA KAKVI SU OVI, SAMO JOŠ DA ZNAJU SA NJIM
Ne postoji bolnica gdje bi se taj narod mogao izliječiti.Nevjerovatan mentalni sklop.
Pa u rs skupstini preko 90% osoba sjedi koji mentalno nisu dorasli tom "zadatku" sve seljak-nka do seljaka-nke , upustaju se u rasprave bez elementarnog znanja o bilo cemu.Maturant iz EU ima vise pojma o kulturi ophodjenja , komunikaciji bez vrijedjanja ... Nema maturanta u EU koji ne govori i ne pise engleski jezik. ...Samo da dodam da nasi ljudi iz ex YU uce strahovito brzo i vrlo su cijenjeni .
Uzalud vam trud svirači. Nema većeg četnika od Dodika a vi nasilju hoćete da ga stignete. Budite normalni možda imate šanse. Volite državu u kojoj živite.
Samo pumpa sa nebulozama, dok vam gradani hljeba nemaju jesti, pa kradu po Federaciji.
Samo naprijed momci
Opozicija je ista politika kao i Dodika. Šarović je jednom na TV izjavio da bi i on sve uradio što i Dodik samo u drugačijem obliku. Čović, Šarović,Borenović i dr. se vade na neke bezveze razloge ali prava je istina da nisu htjeli potpisati sporazume sa time su ostali Rusofobili i vjerni Putinu ,Poslije Dodikovog potpisivanju sporazuma odmah je otrčao Putinu da se izvine. Vjerujem da je Dodik potpisao uz saglasnost Putina i Vučića.
jadnom ceto uvjek ceto..
zaista žalim komšije Srbe, pa jesu li oni baš zaslužili da imaju samo takve političare...tužno, žalosno,jadno, bijedno
Ima li kakvih reakcija od bosnjackih politicara, stalno citamo o Srbima i Dodiku? Izgleda da se za dobrim konjem prasina dize ili o kome se prica taj i vrijedi.
Evo i nas tri brata poderani gaca!?
Ma ja ba, samo sirove strasti, yebo prospreritet i napredak
Njihov San je spajanje sa Srbijom, sto je nemoguce. Sto prije shvate da moramo svi u BIH zivjeti zajedno bolje je. Ovako samo nas je sve manje. Sjecam se profesora odbrane koji nam je jos 80 godina govorio da je Drina granica NATO uticaja.