Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čega se pametan stidi, srbin se ponosi.
@zdsHR Turci napravili odličnu stvar. Da je Bosna pala pod Vatikan umjesto pod Osmanlije sad bi njihove sluge Hrvati vladali ovim prostorima, ne bi bilo ni Bosne, ni Bošnjaka, ni bosanskog jezika. Tebi bi to bilo drago, ali bi to bila historijska nepravda i zlo.
@zdsHR Ko o zločinima, nacisti o zločinima o jade što si me nasmijao sad HAHAHHA Čuj turci napravili višestruko veće zlo jel ti to papa rekao ili je fratar ? HAHAHAHHAHA licemjerni hrvati pričaju o patnji.
A šta drugo u Srebrenici očekivat kad je ono malo Bošnjaka razvučeno na 100 strana i 100 stranačkih interesa . . . !!!! Yebbo ih njihov Vitalij . . .
ko ovo podrzava i postavlja u kuci dozivjeo sto su neduzni srebrenicani dozivjeli.
Sto su lijepili?Oslobodio ih genocida??ahahahahshshaha slave veto a zna se sta je veto!Djikani nepismeni!"
Ne friziraj genocid, friziraj golfa dvojku
Fasistickoj ideologiji nema kraja !!! Fuuuu jjjj
Zašto ne stavite plakate Kadirova?
Glupi Srbi. Rusija im uradila ovu nebitnu uslugu za cijenu naftne industrije Srbije. Eto šta glupi Srbin slavi.
Znači svjesni ste da je dizanjem ruke ovog psa ,a po nalogu Rusije samo zbog političkih razloga i iste pravoslavne vjere sprječeno da vam se na čelo stavi pečat genocidnog naroda od strane UNa...., muslimani nikad ne bi na takav način ne bi sprječili da se ISIL ne označi kao genocidan ukoliko sud dokaže, tu se razlikujemo, po čistoći vjere.
@StomachinChestout2nd Budalo pa vas idan danas popovi prče i ne biraju.
Bilo gdje da ste to polijepili, ali ne u Srebrenici!!! Bilo gdje, hude jadne. Jadu stari, krkane. Psenica ti nikad ne rodila. Popisam ti se u cojstvo i potomstvo i tebi vojo i toj krmaci sijedoj sto sa tobom hoda.
...to samo govori o poganluku pravoslavne vjere.
ovim djikanima samo vrhovi noznih prstiju vire iz ruskog pakasa hahahaha
...rece iskompleksirana podguzna muva u vjecitom iscekivanju sadake, konzervi UN-a i tudjih intervencija HEEEELP NATO, HEEEELP UN, 149-ti đenosajd, snošaji sa 2.000.000 bula, KMEEE Pediiii...
Paveliću kune ti se cvijeće u Bosni Vlaha biti neće.
VELIKI VITO KURČIN
takmicite se bogme ko ce vise izazvati netrpeljivost.......bojite se izbora pa lupate ko maksim po diviziji, zao mi je samo sto je narod jos uvijek glup i nasjeda na vase igrice......sram da vas bude i stid.....koje ste vi vaške
ovo je baš ludnica... Bog zna šta nas sve čeka do izbora. ovo je pješadija.... čekaj dok krene artilijerija!
@MindRubber tacno tako........jos nisu poceli pravu paljbu........ma odvratni su svi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kampanje su pocele vrlo ostro hahahaa
Kako su se Srbi osjećali ugrozeni od strane nenaouruzanih muslimana? Moze li mi neki Srbin objasniti tu njihovu stranu price? Zeljeli ste sve a ostali bez icega i napadali neduzne ljude.