Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je to mozak da mu je zivotna misija da kad ustane ujutru dojavi bombu u skoli i maltretira djecu
Sve djeca koja nisu nučila gradivo dojave prave . to je već opšte poznato
joj ghlupana, pola godine robije pa da vidimo hocel vise dojavljivat.
Djeca se igraju...
Da se mene pita nijednoj skoli ne bi dao u Federaciji ime po Mesi Selimovicu .....u RS svaka skola gdje su Bosnjaci to ime nosi iz razloga sto ga oni dozovljavaju svojim kao i Emira Kusturicu
sipa ? osa ? policija ? jel radi neko nesto od vas ?
Debili debilni trebaju roditleji izlazit s posla po djecu. Mamu vam bolesnu
Njih dvoje troje koji se uhvate da jave da je postavljena bomba u skoli ili bilo gdje otkriti, uhapsiti i na licu mjesta ih objesiti i vise niko neće poslati dojavu o bombi.
Stvar se rjesava jednostavno. Nastava ne moze da trpi zbog ovoga. Ok, djeca se evakuisu, odradi se pregleda, nazad svi u skoli i nastavljamo tamo gdje smo stali. Svaki kontrolni tog dana planiran mora se odrzati, svaka minuta dnevno rasporeda mora se odraditi, pa makar skola radila do 22:00.
Enormne kazne za roditelje za svaki laznu laznu dojavu koju bilo koji ucenik dojavi. Policijske sluzbe mogu pratiti svaki telefon i ovo se moze rijesiti u roku od jednog dana. Kada bi jedan roditelj platio takvu kaznu nikome vise ne bi naumpalo da se ovako svi kolektivno brukamo. Ali, ocigledno da nema volje da se ove gluposti rijese.
Ma treba tu djecu pohapsiti i naplatiti im sve te izlaske policije. Tonse neko zeza
Ovo je krajnja drskost i treba neko da zaglavi debelu robiju, kako bi se ovome stalo u kraj. Sta rade organi SIPE, OSE i ostalih, zaduzenih za otkrivanje lokacija za pozive. Da je neki politicki interes, tj. da prijetis politicaru, otkrilo bi se u roku od 24 sata. Ovo je preslo svaku granicu normalnog ponasanja. Nadjite, kaznite i da ovo vis enikom ne padne na pamet.
Dragi roditelji ispišite djecu iz škola,jer ove Uprave škola i vlada KS ne mogu obezbijediti sigurno i kvalitetno školstvo nasa djeca od početka korone do ovih bombi nisu mogla steći nikako znanje zbog degeneika koji ne znaju organizovat ni dvije ovce a kamoli zivot u ovolikom gradu
Bolje je reci, dragi roditelji, vaspitajte djecu i recite im da uce, a ako dobiju losu ocjenu, sve se mzoe ispraviti i da je zakonom zabranjeno, a kolektivno nedopustivo da se salju lazne dojave. Ne postoji sistem koji moze da popravi, ono sto porodica moze da pokvari. Sve ide iz kuce, a kada se desavaju ovakve stvari, onda nam kriv sistem. Istina, pedagozi. razredne starjesine i ostali pod hitno da odrze kvalitetne sastanke sa djecom na ovu temu.
Produzili praznik
Politika i stvaranje nesigurnosti bolest društva
uvesti trazenje isprava bi kupovanju sim
aj dojavite u drvnoj trebam odgovarat za 40 minuta
Pa nek se nastavni proces odvija dok ovi pregledaju, ucionica po ucionica. Za ovo treba zatvorske kazne visoke da budu.