Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav crni Sporazum, čuj sporazum??? Pa zar nisu dovoljni zakoni ove države, KZ, ZKP i ini da bi policija radila svoj posao a tužilaštvo svoj? Pa koliko će ta famozna Reforma pravosudja više da traje??? Ko ovdje pere pare sa kojekakvim projektima o jačanju, osnaživanju, saradnji i ostalim glupostima? Dosta više i tih famoznih donatora, projekata i stranaca nedodirljivih koji po ovoj državi, evo već 20 godina samo vršljaju sa kojekakvim projektima i masne provizije uzimaju i pare peru. A u državi nikad gore stanje. Radite i hapsite bagro neradnička umjesto što sporazume potpisujete.
Ne konjska. Al kada ljudi glasaju za konja, i za tihe prdeze te hvatace zlaja jbg sta drugo i ocekivati u ovoj zemlji da nas konji vode. Pardon konji bi davnih dana se dogovorili
faca mu je kriminalsko spijunska
"unapređenje mehanizama saradnje i koordinacije između policije i tužitelja"... Naivni misle da je ovo neka dobit. Sve što je u svijetu normalno i ima svoju pravnu i funkcionalnu logiku, kod nas se podvodi pod koordinaciju, saradnju.... Krajnji ceh i posledice neefikasne države neće platiti lukavi i namazani političari, nego jadan i napaćen narod.
Ma postpisuje scepo samo sto nije potpiso da policske agencije moraju sardjivat sa avazom i hotelom kaza-grande hahahahh citam u "nezavisnim novinam" Dominik Ilijašević Como, sto je pobjego sa izdrazavanja kazne iz Mostara za Hrvasku i optuzuje Bakira daj se plasio da ce ga ubiti zbog Leutera hahahhahahah i sta mislite koj njemu organizovo bjekstvo imate pravo pogadjat jedamput da vam olaksam onaj isti sto i keljmendiju i koja jos sega poziva Bakira na detektor lazi al u Hrvasku cuj prijesednika svoje drzave poziva u drugu drzavu na detektor lazi nema povjerenja ni u detektor lazi u Bosni.