Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije sedam dana otisao da napravim termin za djete za vakcinaciju bas ovih aktuelnih morbila kaze za mjesec dana prije nista. Vrazova je upitanju i onda kukaju kako fol niko ne zeli da se vakcinise
Omer Maslic isto
A sta ste cekali? Jel vas sramota da dijete ne vakcinisete ?!
Tako je to. Čekajte zadnji trenutak za sve. Umjesto da periodično dovodite nove ljudi, da lagahno stiču iskustvo, planirate najednom udvostručiti broj pedijatara.
Dizete im plate a oni sve manje i manje rade .na pregled se ceka po sat ipo....al zato tenderi sa lijekovima i materijalom prolaze bez problema...
Nedostatak pedijata kriva sebija i ministri zdravlja. Ja znam osobu koja je htjela biti pedijatar ali nisu nikada odobrili, sad je u nekoj drugoj struci čega ima na pretek. Tako je to kod nas kad dvije budale odlučuju.
Ko nas ne kleo nije dangubio. Tako smo mi neorganizovan narod za ne povjerovat. Ovo nije problem od jucer vec problem koji postaje sve veci evo godinama tako da je zakljucak da menadzment nista ne radi. S druge strane, gdje je dr Dinarevic bila pedijatar? Je li to jedna od u svijetu priznatih strucnjakinja? Zasto je nismo zadrzali u javnom zdravstvu?
Ne kontam što pedijatar mora dati vakcinu, može li recimo neka medicinska sestra? Ako je manjak kadra, oslobodite dostupan kadar zadataka koje drugo osoblje može obavljati.
pedijatar mora pregledati dijete je li zdravo a onda mu sestrica daje vakcinu :)
Problem je što u Travniku još nisu dobili pečat za pedijatriju
U Sarajevu fali Sarajlija ba!!!! Za plakat :(
Cu sta je u Njemackoj pedijatri zaradjuju izmedju 5-10milja eura mjesecno..u nekim privatnim klinikama i mnogo mnogo vise cca 250.000eura godisnje..sto je najtuznije ima doata ljekara doktora na birou umjesto da ih zaposljavaju i salju na specijalizacije imamo to sto imamo danas fali svega...
Problem je u nikakvom planiranju deficitarnih specijalizacija.
Evo sacekajte sacemo nesto probat nac
Na otici u domu zdravlja se ceka po pet sati sa bolesnom bebom. To je sramota. Ako nemate kadra u drzavnom zdravstvu pustite nas da idemo privatno pa se vi kasnije kusurajte.
Na otici u domu zdravlja se ceka po pet sati sa bolesnom bebom. To je sramota. Ako nemate kadra u drzavnom zdravstvu pustite nas da idemo privatno pa se vi kasnije kusurajte.
Alle in Deutschland.
e sad kad navru u Travnik po diplome hehehehe
Jedina zasluzena desetka u Travniku su cevapi..sellam
Nexe vise niko pritiska na poslu
Śta zar se ne prodaju diplome pedijatra ?
Radite kao prije pa uzimajte pedijatre izTuzle,Zenice,Mostara i drugih gradova iz BiH