Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli to onaj Bešlić što je kršio epidemiološke mjere pjevajući na derneku .
Da je bešlić bilo šta rekao suprotno bio bi ravnozemljaš, nije kompetentan da bilo šta govori jer on je pjevač. Zato onda OTKUD MU PRAVO I MEDIJSKI PROSTOR da govori išta i za vakcine !!!?
Vakcinacija u Tržnim centrima pa sama ta činjenica govori brate nije potrebno
Da je bogdom uslov da Zadrugu i Zvezde granda mogu samo vakcinisani... Izrael bi bio na aparatima
A gdje je prve dvije Vranić dobio.Kancelarijski miš.
Kada će na auto-pijaci biti?
Šta tesar Halid zna o medicini .Nije to zabit ekser u dasku.Nije kompetentan za tako nešto.
Sve su Zakone i sve upute skrsili.
To budale
Auuu vise nego u Importanne centru za dva dana. Iduci vikend u Importanne centru ganjaju novi rekord. Idemo.........
Gledaj lakrdije na otvorenom
Aaaa prpa zbog brojki pa se vakcinisu... Roditelji da punoljetnu djecu koja se jos skoluju vakcinisu!!!!!
Ovdje ispostovani higijenski uslovi? Pa nije stocna pijaca pobogu. Za ove stvari postoji dom zdravlja.
Je li scc dom zdravlja ili trzni centar? Idite doktoru, pa rezervisite termin za vakcinaciju. Krenite po benzinskim pumpama, pijacama i po haustorima pelcovat.. Boze sacuvaj naroda i struke..
O jedmo selo, mene stid kad vidim sve ovo...vakvcijancija u trznom centru, drive in malo dalje saobracajni kolaps napravio...ne znamo i ne zasluzujemo ovu zemlju! Opet treba doci austija da nas malo dozove i civilizuje, jer ocito u stanju nismo, niti znamo.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
svaka čast svima koji su preuzeli odgovornost za svoje zdravlje i otišli vakcinisat se. za sve vas koji niste, a sve znate o vakcini, u najmanju ruku kao da ste je vi pravili- jedna informacija samo, vakcina je spasila vise ljudskih zivota u istoriji nego ijedan lijek koji postoji i to je jedini fakt, sve ostalo je šuplja priča i prpa guzi.
Vakcine spasila vise zivota nego ijedan lijek? Odakle ti taj podatak? Ove vakcine su ubleha.. niti sprječavaj prenos niti štite.. a rizici će se tek saznati. Ne znam odakle toliko povejrenje u pfizer koji je do sada osuđen više puta zbog mita, johnson & johnson koji je stavljao kancerogene sastoje u baby puder itd itd
🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
👨🏻‍🎓👨🏻‍🎓👨🏻‍🎓👨🏻‍🎓👨🏻‍🎓👨🏻‍🎓👨🏻‍🎓👨🏻‍🎓👨🏻‍🎓👨🏻‍🎓
Vidjet cemo ko ce bit vise u pravu, oni koji se vakcinisu ili ne. Treba uvest dan u sedmici kad se nevakcinisani mogu kretat jer ce ovako potrajat jos dugo vremena ako ima imbicila koji nevjeruju u Koronu. E sad po udaranju minusa vidjet cu koliko je papaka koji ugrozavaju druge zivote sa svojim primitivizmon i negodovanjem vakcinisanja.
Bgm ti ispade papak po minusima