Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema od ovih ništa. Mora neko poput Tita da dođe, da povalja fašiste i napravi unitarnu Republiku BiH. Nema se ovdje više šta pregovarat i dogovarat.
@Doggystyle Interese Uzepejaca štite toliko da ih autobusima otpremaju za Minhen. Za nekoliko godina neće ostat tri škutorska kamena u BiH.
Tiho je sve sto vam je preostalo. Nemate nikakav valjan argument za ovo sto trazite. Vi tiho i lagano trazite, a dobijacete glasan i jasan odgovor ako treba i 100 godina, sve lijepo strpljivo.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Što brže dođeš, brže ćeš i otići..
Ako dolazi gospodin iz Evrope neka donese ustav i izborni zakon po evropskim standardima kao što ga imaju sve zemlje članice i da potpišemo nema problema nikakvih :)
Tako ce I biti uređena BiH
Zar nece traziti potpise za izmjene Ustava sto je po mom misljenju uslov da se mogu vrsiti izmjene I.Zakona i tako implementirati presude Evropskog suda za ljudska prava kao npr.presuda Zornic.Hocel traziti uvodzenje kontrole izbornog procesa za ove izbore.
Dajte vise prestanite sa svim tim glupostima.Mi smo gostoprimljiv narod.Eto nek pojede cevape,popije kafu i ako treba jos jednu kao sikterusu i eto.hem ispali fini hem ispratili covjeka nazad.
O kakvoj izbornoj reformi je rijec? Da li se ovim potpisom zeli garantirati HDZ-u da ce dobiti reformu izbornog zakona na kojem insistiraju Plenkovic/Covic nakon sto se odrze izbori? Predvidja li iko u EU reformu izbora kakvu bi zeljela vecina BiH gradjana, a ne samo Hrvati (katolici)? Ko je nadlezan da potpise ovu zajednicku izjavu o izbornoj reformi prema postojecim zakonima?
Ovaj od pocetka zakuhava. Prvo kod vas u Uniji napravite takvu diskriminaciju pa onda moze ikod nas!
Potpisacemo sve sto zelite ako je u skladu sa zakonima vasih EU zemalja. Evo ja prvi potpisujem.
Zbog čega su ovi ljudi dobro došli u Sarajevu koji se bore protiv BiH i Bošnjaka? Bili Adolf Hitler bio dobro došao u Tel Avivu ili bi on bio zarobljen zbog krivičnih djela.
Zar ovo nijje Šteta? Ima ih klonova po evropi!
OVOG ODMAH OTJERATI I PRIJE NEGO JE DOSAO! GREBO GA MILANOVIC I PLENKOVIC. OVDJE SE PRAVE VELIKA SRBIJA, VELIKA HRVATSKA I VELIKA ALBANIJA. I JEDNIM I DRUGIM I TRECIM UVALITI VELIKI BOSNJACKI QUURAC!
Belgijanac, a Belgija se zajedno sa Holandijom, Njemačkom i Luxemburgom usprotivila ubacivanju hrvatskog amandmana o konstitutivnim u Strateški kompas i nazvala ga neevropskim, nacionalističkim i nečim što će dalje produbljivati podjele u Bosni. Džaba šo je Zovko lobirala Mađare, Bugare, Rumune, Čehe.....iako je izglasan niko nije htio dalje da gura taj neevropski princip što vidimo da novi izborni zakon nije usvojen po hrvatskom modelu. Zna se ko je glavni u EU.
Izgleda da su opet kvalitetno kupili papka
Ish sotono. :)
BIH pociva na Zavnobih-u (dan drzavnosti) i Dejtonu. I jedno i drugo je definise kao drzavu tri naroda, znaci ona realno jeste i srpska i hrvatska po svojoj sustini i definiciji. Kako nazvati agresivnu politiku Bosnjaka da se to izbrise i da se od BiH pravi “gradjanska” odnosno unitarna drzava sa bosnjackom dominacijom u kojoj Srbi i Hrvati gube politicku moc na drzavnom nivou?
To je napad na Srbe i Hrvate kao narod u BiH i njihovo brisanje iz politickog zivota drzave i pravljenje manjine od njih. To svi znamo odlicno kad god Bosnjaci palamude o “geadjanskoj” ali ne vrijedi, oni zapeli pa zapeli. Ja lijepo pricam, BiH ne unistavaju Srbi i Hrvati vec velikobosnjacki fanatizam i ideologoja, velikobosnjacka dominacija kao i histericna potreba za zatiranjem svega sto ne misli bosnjackom glavom
TREBA GA POSLATI U P I C K U M A T E R I N U. Gofno birokratsko, grebo ga Plenkovic i Milanovic u bulju.
Mrtvo slovo na papiru. Ovo je samo da smire Hrvate.
Ako pocne razgovor o yome, Bosnjaci ga trebaju prekinuti i reci da se vrati kuci.
Izjava kao izjava, kao deklaracije, uvjerenja, komisije, eksperti itd. Ne pije to vode dok se Ustav ne uskladi s presudama sudova, koje su opet uskladjene s ljudskim pravima, i normama medjunarodnog prava.