Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I odmah vakcinisite ljude sa tim ne cekajte da vam propadnu ili da ih prodate
U pravu si PopushiMiMudo 😀
Hoće, za jedno mjesec. Čemu žurba
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znaci ovi nasi govnari odlucili da radije dobijaju sadaku pred istek roka nego da kupe kao sve normalne,dostojanstvene drzave. Hoce li kad ova sramota prestati?
Sto nas ,na brzaka,opet pretvorise u prosjake.
https://www.youtube.com/watch?v=BfSnnYbqq6Y
PROTESTI su KAO vojna formacija! POSTOJE ONI U ROVU, ONI KOJI DONOSE HRANU, ONI KOJI PREUZIMAJU ZDRAVSTVENU BRIGU, ONI KOJI SVIRAJU I MUZICIRAJU, ONI KOJI VRSE LOGISTIKU, ONI KOJI SE MOLE, ONI KOJI TE LJUBE, ONI KOJI PLACU ZBOG OVIH PRVIH...SVI smo MI u GEJMU, zvanom protesti! NEMOJTE DA UMANJUETE ZNACAJ SISTEMA PROTESTA! Nisu protesti SAMO jedan/JEDNA..PROTESTI SMO SVI MI! ! !Tik Tak!
PODRZIMO ovaj POCETNI protest u SARAJEVU! Bez IKAKVIH drugih ZAHTJEVA!Nemojmo da mislimo da nas treba 100 000 izaci...doci ce i taj trenutak!Mic po Mic ! Svi za JEDNU/jednog-JEDAN/jedna ZA SVE! Tik Tak!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi Sekski Cike Selmotića.
Hvala svima!
Sadakaland
Eto smrdljivi sadakasi poslali vam turci smece koje niko normalan ne koristi, ali bosnji dobro braca su to dala guzovace
a 'đe je košarkaš ???
Imate li ista da vam nije donirano hahahaja
Šaljem vam 1π! Pi je nova digitalna valuta koju su razvili doktori znanosti na Stanfordu, s više od 10 milijuna članova širom svijeta. Da biste zatražili svoj Pi, slijedite ovaj ilnk https://minepi.com i upotrijebite (akwt) kao svoj pozivni kod. Automatski sa mog racuna dobijate po 1 Coin. Sada je u prvoj fazi te se mogu skidati pomocu mobilne aktivacije bez da remete potrosnju baterije i rad mobilnog telefona, Sretno u krypto svijetu
Ovaj uspio uprosit samo 10 hiljada, daj ba mozete vi to bolje
sadaka doo
Alanfordovska država 🇧🇦🇧🇦🇧🇦 🤭🤭🤭
Bulevarpijanosti@ Ha - Vučićev trolu, pomislio si da ti je danas slobodan dan, a onda vas svih stotinu iznenada zove šef: "Evo u Sarajevu počelo neko okupljanje - idemo u akciju. I ne zaboravite: U svaku temu uključiti što više respiratora, vakcina, Bakira i SDA".
U BiH treba izabrati sve Rome za ministre, predsjednike i ostale vlasti jer jedino njihovi programi se provode jer ovi bijeli cigani loše i prose.
Koji ste vi degeni u komentarima, ne moze proc clanak da na nacionalnoj osnovi se ne posvadjate, ali bas degenizam. Hvala ko god da je donirao i gotovo. Sjedite kuci po citav dan, nista ne radite i cekate da izadje bilo kakav clanak gdje se moze ista na nacionalnoj osnovi bacit.
U pravu si 100%.