Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haram mu bilo ko utrošio gdje ne treba👆!!
Normalno da je rekordna, kad je inflacija.
Dok rs POKUSAVA prodati obveznice,da bi dosli do novca, FBiH potpuno finansijski stabilna, bravo Novalicu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Statisticari , kada nesto dozivi inflaciju 10 posto logican slijed je i da budzet od nekada 5 miljardi bude 5,6 miljardi nemojte mi ga hvaliti za nesto sto aposlutno on nije zasluzan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najgore je to sto je samo toliko malo porasto al bit ce vam jasnije kasnije ... Ps. Računovođa
Cijene gotovo svega porasle, pa povećan priliv PDV-a. Novalića u tome možemo samo kritikovati jer nema nikakvih mehanizama da ublaži porast cijena.
Pa kad su pokrali sve zivo, pola firmi ce se zatvoriti, pa na minimalnu platu oko 460 doprinosa ide!!! A kad je veca, doprinosi jos duplo.
Naravno.Inflacija.Samo u njegovom mandatu je trbuhom za kruhom napustilo 100000 i više ljudi ovu državu.Jaka SDA poluprazna Bejha
NOVALIC KRALJ!
Seljacic nam hljeb iz usta uzima , klosaru pozatvaro si male biznise, pizdo odvratna
Frljo je fula.
Nemoj da mi Fadilu fali
Kako lahko se dogovore oko budzeta
Mafijo, kada će sexraspisati tender za tunel Prenj?
nikad veci budzet a hoce jos vece poreze..
Još jedna Frljokina ubleha.
Jao pa koliko to akademija mi imamo...bez komentara sam ostao lol.
Kuce imaju, apartmane nema gdje nemaju, vozni park za pozelit, stanove djeci i rodbini obezbjedi li, bazene otvorenog, poluotvorenog i zatvorenog tipa imaju i oni koji ne znaju plivati, e sad me samo zanima šta li ce od ove ture budžeta da se u potpune..
Samo oko budzeta se odma dogode a ostalo sve nemogu se dogovorit
Bosnjo je neuk da shvati. On vidi samo ovo rekord.
rekordni zbog inflacije, poskupilo sve živo, a njima je PDV uvijek fixno 17%, grabi grabi