Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plati šta djeci što ti rintaju Purivatra shupak jedan!
Nikakav problem radi obustave tramvajskog prometa na relaciji El Idža- Baščaršija, jer je Gras osigurao alternativnim pravcima 25 autobusa čiji raspored kretanja i stanica će biti objavljeni naknadno. Gras se izvinjava građanima Sarajeva i stoga je prijevoz ovim autobusima besplatan, kako bi i građani iz Novog Grada mogli prisustvovati svečanom otvaranju SFF-a
Zazam se ba, da ko ne pomisli fakat da je GRAS kadar nešto tako uraditi za građane Sarajeva...cccc
Ajmo kurwe brijite picu, od sutra krece poso
Ma šta šta šta. Nema prevoza ali zato ćemo imati vode po cijelu noć. Pa kad možemo da se kupamo možemo i pješke. Što ste na kraj srca, pa i glupe stvari se finansiraju iz budgeta.
prcije od grada kad glavnu cestu zaustavljaju radi otvaranja neke manifestacije 😅
vala baš
ne kontam te
Selam iz Tucepa, sutra!
@Ekolog Od Mostarca nikad ruznu rijec cuo a za ostale se slazem,a za arape ko ih hebe pare u drzavu unose
svejedno puno 90% od podrucja si iskljucio. a za pare posto 90% u "drzavu sarajevo" unose kontam tu odbojnost prema drugima
joj kad pijane izoblicene napusene face krene klix objavljivati na after poooortyima
Promjena režima Saobraćaja radi FImskog festivala u kojem je zapsolena BAkirova kćerka ? Da minsitarstvo saobraća nije samoincijativno otišlo predaleko '? Što Festival ne otvore na Ilidži gdje šenluće što reče pjesma AGE ARAPLIJE nego U BAKIROVOM HOTELU HOLIDAY ??
Inače Festival je u svijetu filma važan ko sasušen xxxurac od ovce, izvinite što rekoh al eto i prikrivanje istine je laž.
@gradjaninsasela Kad sam ja šta ovdje slagao ? Znaš li ti koliko je našeg nestalo i koliko se objekata pojavilo bez dokaza o porijeklu. A Iztebegovići svo vrijeme bili prisutni i u vlasti i pri tom ništa nisu uradiuli za nas ?? Ono kao Bakir mutav pa nije znao uzet ko SEKRETAR MU PARTIJE ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja msm da se kaze Bašcarsija-Ilidza
Ima li ijedna manifestacija da se vise para isisa iz budzeta nego ovi filmski cevlanovici.