Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovakvih nam narod umire dok čeka zdravstvenu njegu, podrška u sprovođenju ovakvih akcija ali ovo su sve sitne ribe
@Bratko. da bi se krenulo u borbu protiv korupcije...prvi uslov je da se ispita ko se kojim putem i kakvim diplomama uhljebio u stranacke policije u civilu...tek tada se moze uspjesno boriti protiv korupcije...a ovako ce se hvatati samo sitne ribe koje ne pripadaju mafijaskim strankama...to isto vazi i za sudije...
Hocemo vise ovakvih vijesti! U Opcoj bolnici su trenutno zadnji kriminalci i olos, cast izuzecima... Svaka cast Celicna lejdi prof. Sebija sto si otjerala ovo smece sa KCUS-a i zavela red. Na klinickom sa ponosom mozemo reci da nema ovog komunisickog obicaja. A sve se zna ko je kakav doktor, svi trebamo prijaviti korumpirane. A svi se sjecamo hajke koju je klix, avaz i facetv dizao na prof. Izetbegovic jer se obracunavala sa ovakvim krimincima. Mediji jel vas stid?
Samo treba stati ispred bolnica i snimati sa koliko kesa izlaze nakon smjene.Odgovorno tvrdim da skoro svaka med.sestra sa malo osmjeha na licu može zaraditi svojih pet plata svaki mjesec.Ne mora ništa ni tražiti naš narod njima sam od sebe daje.Ona glupa priča,on ili ona je tako ljubazna molim te donesi joj neki poklon.Bla bla.Ovo je sve kriv i sam narod koji im daje.
A šta je sa Koševom gore nema korupcije iline smijete niti zabijati nos .
Mogli su i pjeske doci, policija odma ulicu ispod.
emir barakovic je jedan od boljih hirurga u vojnoj bolnici i iz licnog iskustva znam da nije uzimao koverte i mislim da mu je ovo upakovano a niko ne spminje urologa efendica koji je nemilice uzimao
Ne vjerujem dok sud na zavrsi svoje ovo za dr. Dragišu Đogovica. Veliki strucnjak i dobar covjek, ne uklapa mi se ovo sa onim kakvim ga poznajem...
Koliko smo ovakvih spektakularnih akcija imali u posljednjih 25 godina. Koliko je tako uhašenih osuđen?. Gotovo niko. Tako neće ni ovi. A ovi što hvale Sebiju očigledno nisu koristili usluge dIp-a na Koševu, glavne arterije bolnice. Njihovih se usluga, gužvi nakon čega pregled traje 5 minuta (urologija, kardiologija, kardiohirurgija...). guranja i tuča na blagajnama ne bi postidila ni bolnica u Harareu.To je vjerovatno taj nivo.
Nekad nisu ni ljekari i sestre krive vec nas narod i mentalitet koji zeli sve nesto preko neke “stele” zavrsit pa i “bolji” tretman koji je opcenito isti kaoi prema svakom drugom pacijentu, samo sto se sestra tebi vise nasmijesi nego cimeru i to je sve. Kriv je nas covjek koji misli da ce nesto postici kesom i kovertom ali ustvari nece.
Haris Pandza - sjeme ti se zatrlo! 2007-e si me 7 dana zamajavao lezanjem u Opcoj bolnici odlaganjem operacije (sad je 1000 % jasno zbog nedavanja MITA!) i na kraju otpustio iz bolnice bez izvrsene operacije hernije!
@Orwell Čekao te da mu uletiš. E moj Hipokrate ja mislim da se sad okrećeš ko ventilator.
Super je dok imaju koga hapsiti. Da još nisu svi u Njemačkoj...
U Opcoj blnici na pomolu novi skandal. Priprema se konkurs koji je vec unaprijed odlucen, Po prvi put se javljaju pismeni testovi, nakon fakulteta, strucnog ispita, sad se opet testiraju kandidati. Razlog? Pa rjesenje testove je vec poznato odabranim kandidatima, tj. onim koj vec rade na pozicijama. Koja farsa u scenariju nepotizma I stela. Sve posteni ko fol a ono rade vec godinama na personalom sti prevaranti , nezavisno od stranke kojoj pripadaju I iz kojih prelaze u nove stranke.
Ja sam ovo radio 96/97 i Timur Numić i N.Ajnadžić mi zamolo glavu skinuli ....al sam radio sve profesionalnije i sve dokumentovao ...al kraj balade bio spašavaj guzicu
sda cisti redove za svoj kadar nista novo
Mi smo krivi. Umjesto da ih prijavimo, mi im nosimo poklone i novac. Istina, ucjenjuju nas - ako ne daš, nećeš dobiti intervenciju. Teško je razbiti tu mafijašku kastu. Jedni druge štite. Raspašoj na hirurgiji državne bolnice je nastao kada je umro rahmetli Nakaš. Za njegovog vremena tamo je vladala vojna disciplina.
pa jebote kad bi ih sve pocelo hapsit zbog korupcije mogao bih Mars citav nastanit
Selektivna "pravda" koja se dijeli samo onima koji nisu dio "drzavne mafije", ne treba nikoga da raduje.Ovakve akcije pokazuju dvolicnost vladajucih struktura.Tegeltija , kako kaze SDA ce biti imenovan slijedece sedmice, a covjek koji je razotkrio njegovu korumpiranost,sad mu se sudi.Oni su u stanju namjestiti nevinim ljudima ,koji su im se zamjerili, laznu optuzbu.
@SimpleRed Nije ti to isti Tegeltija.
U RS-u postoji nekoliko klanova politicara i tajkuna."Laktaski klan" ,ciji je clan Milan Tegeltija, "Mrkonjicki klan", ciji je pripadnik ministar finansija RS Zoran Tegeltija, i "Srbacki klan". Njih dvojicu sam pomijesao,u pravu si, ali sve ostalo je tacno.
Pa ima platu sto mu ima ko davat,znaci placen je zato sto radi sta treba i mi jos da ih placamo.