Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubi nas lopovluk i korupcija.
Nesto to sporo ide, ubrzajte malo ali ih ne pustajte da se brane sa slobode. Citam juce na “Gorazde portal” kako je načelnik opcine Ustikolina podijelio donacije po PS-u; svome sinu, zetu, amidzi i puncu od sina... cudno zaista, fin ovaj Zijad nacelnik, o uzoj familiji zaista se brine zestoko. Inace je sda kadar,. Sad bi bio red da mup, tuzilastvo ili mozda min Ramic narede ili naredi istragu o ovim navodima
Mladina,savjetnik Nermina Niksica?
Sram vas bilo, šta SDA, šta Bakir?
Multi kulti kad je krast od sirotinje i kad je dijeliti pokradeno. Sjeme vam se zatrlo lopovsko!
Evo zasto SDP ne smije u vlast sa SDA. Zato su i pometeni bili na izborima 2014 zbog ovakvih u vladi.
Desnica, ali krade ljevicom.
Nema gore bagre od Alijinog Srbina...em Srbin em Alijin
Derrriiiiiiiiiiiiiiiii gaaaaaaaaaaa.
uhapsili znaci uzeira kundurevica a ko je fadil opancic i ko je vrh kongresa predsjednik
sve je ovo cisti promasaj ..
80% kriminala u BiH je u SDA.
Zar hoće ovi naši Bošnjaci ukrasti. Pored ovakvih "naših" ne trebaju nam dušmani.
Samo hapsite gamad koja su na nesreći svog naroda profitirali!!!
Sad če se Bakir oglasiti sa standardnom flosulkom UDAR NA BOŠNJAČKI NAROD. al ih ovaj Desnica j.........Ima li iko u vrhu stranke da nije nešto mazno?????Onaj nudi poso za 10.000milja onaj Českir uzima na tenderima Bakir kokuz živi u dvosobnom stanu a na Poljinama koristi materinu vilu.........sagradila je od penzije........A narod ko ovce za njim a nemaju za panje.Stoka, jebla vas SDA pa nije bila do 1992 pa živili ko carevi bez nje.
Sta drugo ocekivati od onih koji zavrse politicke univerzitete u SDA ,HDZ i SNSD- u.
Jel to ovaj zamišljeni što nosi sidu na reveru?