Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od vjernika nikad nikoga glava nije zaboljela,probleme prave licemjeri koji zlodjela rade krijući se iza vjernika,ne bi li napakostili vjernicima.
nisu oni vjernici, to su religijski zatucani stvorovi
Ocekujemo komentare o fiskalnim kasama, 3, 2, 1 p.s. prodavnice.mobitela na Bascarsiji ne izdaju fiskalni tako da..
Religije su zlo#
Lijepo za vidjeti.
Hocel doci i preko mostarskog serodroma? Interesuje se onaj jaran ovdje.
E ovo je već nešto, nikad mi neće smetati ovo kao Bošnjaku muslimanu ali ovo što se provodi u Sarajevu danas je teror teški, sram i stid sve koji podržavaju ovu paradu srama bilo!
Znam previše obrazovanih, pametnih, savremenih žena kojima se Bogorodica javila u snu, uoči velikih događaja koje su u njihovim životima usledile. Ne bih se usudio da negiram priču one dece i tvrdio da je u Međugorju na delu "prodaja magle". Bez obzira na sve to, kao neko kome izuzetno prija odlazak u bogomolje konfesije kojoj pripadam, savršeno dobro razumem i ljude koje dolaze ovde, kao i hadžije koje odlaze u Meku.
Poštujmo tuđu veru, na kraju krajeva, svodi se na isto. Veru u Boga, koja nam je zajednička.
Kada bevanda ne da da turisti iz Saudijske Arabije dolaze bez viza, zasto se ovima dozvoljava dolazak u medjunozje civilizacije bez istih????
Jer dolaze iz EU i mogu s ličnom kao i ti u Srbiju !
mir braćo
Sta je sa blazenim sestrama sa Drine u Gorazdu?
Jedni danas na Ajvatovici, drugi u Međugorju, a Lotov narod u Sarajevu. Evo zezaju me po srbijanskim i hrvatskim forumima pitanjem jel' istina da u Sarajevu ima tolio 'edera. Ne znam šta da im odgovorim.
Svaka čast braćo katolici ! Mi imamo ajvatovcu koju moramo popularizirati ! Još pravoslavci trebaju naći svoje svetište i da deremo pare od turizma
A imamo i "piramide" za ove New Age hašišare
Svaka čast braćo katolici ! Mi imamo ajvatovcu koju moramo popularizirati ! Još pravoslavci trebaju naći svoje svetište i da deremo pare od turizma
Dobrodosli su svi u Bosnu i Hercegovinu koji losa djela ne cine i lose nam ne misle. Ali molim lijepo da se sve fiskalne kase upale.
Papa Franjo je demantovao ukazanje Gospe u Međugorju, i opet naivni idu a "vidjelice" se bogate