Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto informacije o povećanju penzija za 6% agendaši nam nude "energetsku tranziciju" tj gašenje termoelektrana kao zadatu i plaćenu temu. Raja vas je provalila i zato ste sve manje čitani.
Na strani 10, pdf "Plan SDP BIH" stranica www.SDP.ba stoji sljedece: POKRETANJE ZAUSTAVLJENE INVESTICIJE BLOK7 TE TUZLA. Ovim su planom su usli u izbornu kampanju. Nermin Niksic je neki dan potpisao prekid ugovora sa kinezima za izgradnju BLOKA7. OVA STRANKA JE CISTA PREVARA!
Jesu li ovi ljudi normalni ,kakve tranzicije i gluposti .Pa jedna Njemacka i Danska koje su ispred nas sto godina ,to ne mogu efikasno realizovati a ne mi puka sirotinja.Pa valjda taj novi blok.manje zagađuje od starih koji su davo potroseni.Samo cemo postati energetski zavisni i jos vise siromasniji.A mi u EU necemo nikad .
koliko god da nas je SDA dovela do provalije, trojka nas je s obje noge gurnula u provaliju
Idu u prvcu 5 puta skuplje uvozne struje.
Tako je to kad ti Nikšića, Konakovića i Fortu ne izabere narod, već ih na f-je posadi Marfi. Sada plaćamo cijenu za to. Za svaki iole ozbiljniji projekat prvo zeleno svjetlo mora dati OBERPREDSJEDNIK BIH Marfi. Marfi rekao Nikšiću "zaboravi blok 7" i džaba predizborna SDP obećanja, džaba procjena stručnjaka da smo za koju godinu bez Bloka 7 u buli. Jer Trojkašima je prvi i jedini kriterij onaj ko ih je posadio. Zato se radujte za 5 g 5 puta skupljoj struji iz uvoza.
GLUPIM PITANJMA NASTOJI SE IZBJEĆI SUŠTINA PROBLEMA U BIH: KAKO JE KAJGANIĆ OMOGUĆIO 5-erici RATNIH ZLOČINACA DA ZBRIŠU U SRBIJU? TO JE TREBALO DA KLIX POSTAVI KAO PITANJE. ALI NE KLIX JE U F-ji A. AMBASADE I NJIHOVOG VELIKOSRP. I VELIKOHRV. PROJEKTA I ZATO NAS ZAMLAĆUJE SA OVAKO EFEMERMNIM PITANJIMA. JOŠ BOLJE PITANJE BILO BI: ZAŠTO JE MARFI POSADIO DODIDKVCA KAJGANU ZA GLAV. TUŽIOCA?
A kakvi nadredjeni, kad je to sve od zla oca i jos gore matere. Bagra lopovska, kriminalna, Trojkaska.
Građani neupućeni kao u većini slucajeva. Kako cemo-lako cemo. A na vlasti neuki, nesposobni.
ja sam za nuklearnu energiju. Bezopasna, cista, odrziva
Vazno da gradjani znaju sve pjesme one profuknjace pjevaljke i da ne promakne koncert ...a za zivot lako je
Jel ovo profa anglistike raspravlja o energetici ili je u pitanju neki drugi Arsenijevic?
Neka neko sumira sta je niksic uradio do sada
Poljska je u EU a 90% struje proizvodi iz uglja. Prema tome EU kdjebaus. Trebalo bi uložiti 10 milijardi samo sa zamjenimo nase dvije termoelektrane.
Sve će propasti dolazi strani investitor diže privredu diktira cijenu struje i u prevodu tražili ste pušite se
Interesu je me ko ce na robiju zbog penala koji cemo morati platiti kinezima zbog neizgradnje bloka sedam u tuzli. Sta ce se desiti kada budemo morali 2030 godine ugasiti termoelektrane.
Ima i Dodo svoje termoelektrane nikad ne prica da ce ih ugasiti
Kakva robija niko ne pita kao ni za he Vranduk
Nadlezni nit su upuceni i bez plana su a narod ko narod amina na sve!