Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom ko je na vlasti, biće da su se srbi branili od Alkaide.
Botino, kocka secera i vode, a zatim se pomiri s cinjenicom da Bosnjaci vise nece SDA primitivizam i lopovluk u svom dvoristu.
Vidi što je našistima i srpskim agresorima ovo teško palo. Pa Forto je iz Sarajeva od ISIL-a pobjegao.
Dok se mi bavimo trovanjem novih narastaja, djeca nam biljeze najgore rezultate u znanosti, znanju stranih jezika i kulturi uopce.
.a historija je najgluplja stvar, citava istorija zasnovana na pokoljima sirom svijeta, ispisana krvlju...a kultura i znanje ? Pa dovoljno je znati rijeci pjesme jale, bube i cece, to je sva pamet svijeta....
imamo dokumentarne zapise, svjedocenja i presude..prema tome imamo istinu i ona treba da se izucava, nikad da se ne zaboravi i treba da se izucavaju greske koje su napravljene da se ne ponove
Zašto fotografija mutne Miljacke ?
ako djeca misle ostati i opstati to su im zivotne lekcije....da upoznaju karakter predatora
Obavezno navesti kako je iz opkoljenog Sarajeva, od strane VRS, izašla jedinica specijalne policije ABIH kako bi zajedno s VRS pokrenuli Neretva93. Usput su masakrirali cjelokupno stanovništvo mjesta Grabovica. Do zadnjeg, ćak i bebe!
BRAVO!
Bolje im informatiku i matematiku revidirajte, od te price svakako nema nista. Ko hoce na internetu hvala Bogu danas ima sve moguce dostupne informacije pa neka izucava kad malo odraste to i nisu teme koje zanimaju djecu He bo vam rat vise pleme huskacko svima
Sit sam ovih pametologa što se boje za oživljavanje trauma kod naroda.Dario Kordić, Stevandić, Dodik,... to rade. Protiv toga se može samo istinom, to je najbolja terapija. Nikakvo izjednačavanje zločina i zaborav to je želja zločinaca, Jevreji su najbolji primjer jer obilježavaju Holokaust.
Jevreji prije sve su visoko obrazovana nacija, i prije svega zato su uspjeli a ne sto obiljezavaju Holokaust
sds stranka koja je planirala i preko vojske rs izvrsila genocid jos postoji ,po nekoj logici treba zabraniti postojanje te genocidne stranke
Da se izučava da su uznici dobili 111 godina robije za UZP i da je Praljak popio Praljkovaču.
SDS i SANU su osmislili GENOCID,SPC aminovala GENOCID,VRS počinila GENOCID
Tako i treba. Da se ne zaboravi i ne ponovi
OBAVEZNO!!!
Eto neka uce 1 i 2 srpski ustanak,ofanzive na Sutjesci i Neretvi... ni slučajno o opsadi Sarajeva i GENOCIDU u Srebrenici a slobosno mogu reći i Prijedoru...đeš bolan to !!!!! Ka bi im uveo svaki dri čas da imaju u školi!!!!
Za vrijeme srpskočetničke opsade grada se kaže. I da, treba učiti djecu svaki dan o genocidu, etničkom čišćenju, elitocidu i urbicidu koji su počinili srpskočetničke snage uz podršku Srbije i Beograda.