Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira koliko se zapad nadao Srbija je bila i ostala pro Ruska,tako ce uvjek i da bude.Glupi Briselci se tudjoj nevjesti nadaju. hahhahha
Tuđa nevjesta, tuđa žena, sve je to relativno i da se obraditi. Samo moraš biti šarmantan i uporan.
@pidjameta Ali zato Brissel redovno taslači rusku nevjestu što znači da je Srbija kurava hahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovo je super. Svi znamo istinu, a dođe vrijeme da se i javno otkrije. Amerika i njen saveznik EU na ovo neće gledati sa oduševljenjem. Šta više, Vučić je napravio korak unazad.
Vježbali su i pred Agresiju na RBiH, pa su bježali na traktorima :)
A to je nama bitno... Zasto?
Čuj "slovensko". Ovaj bosanski nema ništa svoje, pa zato preuzima kojekakve riječi iz hrvatskog i srpskoga. Očito srpski preferiraju, a kroz povijest jezik u BiH je uvijek bio hrvatski sve do dolaska srboslavije
Jezik je uvijek bio jedan, samo su ga ovisno o vremenu i aktuelnoj vlasti drugačije nazivali. Zovi ga kako želiš i ne polemiziraj ovdje. Baš si proljev...
Cuj Slovensko bratvstvo a Slovenija uopste nije ukljucena u vjezbe sa istim...
Znaci Srbi su stali na stranu gubitnika kao uvijek...
@Jackoff Kad je to Rusija bila gubitnik?
Hahahahaha jesiiii gluuuup, pa najveće sile lome zube od ove điksone.
Ono, nisu providni nikako. :D
Vucis porucio rusima: daj bre ponesite i delove za one migove sto ste nam dali, da ih osposobimo da polete !sevap vam je !
Hoćel DOdik biti posmatrač ? NEk se pazi upotrebe MUNICIJE NA VJEŽBI SA OSIROMAŠENIM URANIJUMOM, da ga ga ne ozrači, KO BI BRANIO SRPSKU DA MU ENDAJBOŽE NEŠTO BUDE ! ??
uh hoce bit prangijanja ! rusi i bjelorusi ce da izvode takticke vjezbe,a srbija ce da uavrsava traktorijade naravno sa vojnim traktorima,ebiga nikad se ne zna !
koga li ovi probaju uplasiti,na primjeru Sirije vidjeli smo,sakri se u misiju rupu i cuti dok oluja ne prodje a kad oluja prodje onda na sva usta osude i neslaganje( sve junak do junaka )
OVOG ME JE NAJVISE STRAH.SVE POD PLASTOM PRIJATELJSTVA PA PO LEDZIMA I ZIVOTIMA DRUGIH I DRUGACIJIH
nikada da Zapad shvati da genocidna srbska nacija moze nositi uniforme i NATO i sta god al da im je dusa u Rusiji. Zato ih u izolaciju poslati zid na Drini i granice EU napraviti sa minama i mitraljeskim gnjezdima
Naše srce i duša je u Srbiji, boli nas uvo i za NATO i za Rusiju!
To što je tvoja duša bespogovorno u Briselu i Vašingtonu je tvoj problem a ne naš!
Čim čujem riječ “bratstvo” prepoznam ublehu.
Chetniks!