Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Savijet MUPova "vi štitie svoja auta jer smo mi nesposobni".
jel ti policija duzna stajati pored auta i cuvati ga? kako mislis da policija moze zastiti svako od 120.000 registrovanih automobila u Kantonu Sarajevo?
@dir.preduzeca Nije druže, ne treba stajati pored auta i čuvati ih, ali bi bilo poželjno da razbija auto-mafije koje kradu auta.. za to ih na kraju krajeva svi mi plaćamo, iako je javna tajna da zajedno rade, ja sam se u to lično uvjerio kad su mi digli auto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Yeeeebo mater nevjerovatno. Policija nad savjetuje kako da cuvamo svoju imovinu. Pa koji ce te nam racku vi. Evo i vama milicijo savjet. Iz Sarajeva se moze izaci na oar mijesta, najvise 6 ukljucujuci i Vraca i Trebevic. Pa majku vam pedersku postavite svaki dan zasjede u fatajte lopove koji sa vama izgleda saradjuju. Pucajte ili dajte narodu ovlasti da pucaju u lopove.
kad izgine 5-6 bandita u potjeri ili u zasjedi.... ne bi više majčin sine, ne bi se olako usuđivali tuđu muku prisvajati...S bandom se može obračunati samo svirepim metodama...poznato je od davnina da "strah grožđe čuva"
Samo je potrebno kad uhvate kriminalca koji otudjio auto da zadrzi u kamenolomu sve dok ne islati i ne obesteti vlasnika a ne da ga pusti za 24 sata jer covjek boze moj mora na posao a boje se da ne naruse njegova (je--s nasa )gradjanska prava a to sto je on ukrao auto to je normalno jer mora covjek zivjeti od neceg .
Je li istina da su dolazili iz ''Istocnog Sarajeva'' (op. a. sela istocno od Sarajeva) da kradu auta po pravom Sarajevu?
Jeli ovaj savjet bio na odobrenju kod kradljivaca auta!
Postavit bombu u gepek na daljinski upravljac i nek stoji, kad ga banda ukrade, samo pritisnes dugme i vise ga nikom nece ukrasti !!!! Rijesen problem zauvijek 😊
Policijo oruzana silo, lola radi sto je njemu milo
Pajkani glupi, kad su te sve fore sa skrivenim prekidacem provaljene, isto kao i zeder i sve ostalo. Pa sta mislite ko prvi ugradi neku novu zastitu kad izadje? Mafija pajkani dragi, sjednu pa studiraju do najsitnijeg detalja dok ne usavrse zanat. Sto je najgore u 90 % slucajeva znate sve, ko je i sta je ali ne zelite da reagujete jer ili vas ima upletenih ili se bojite za svoje guzice rizikovat zbog milju maraka mjesecno. Da je Titina policija drugacije bi sve bilo, eto vam demokratije sad !!
Sta oni imaju koga savjetovati kad su saucesnici s lopo ima u tzv. Talovima. Mrs
Ja imam drugu ideju: Ugradite neki eksploziv i nemojte nista blokirat.Znaci kad dodje neko da upali auto a nije iskljucio spravicu sa eksplozivom nek ide sve u 3 p**e mat**ne i auto i garaza i pi7dek koji je dosao ukrast pa i ako je policajac i bilo ko.. zatim na sledecem autu ili na garazu ostavite samo tablu pored " Pazi eksploziv "
Čudi me da se škode kradu!
naravno, vw je najcesci na meti kradljivaca
Ja sam sigurna. Prodala sam auto.
Ja sam sigurna. Prodala sam auto.
e jesi ih za*ebala sto si prodala auto, svaka cast
Pažnja!!!! Neprijatelj sluša !! :-)
Znaci ja sam bez brige. Kod mene Renault Scenic, Dacia Sandero i Skoda Octavia benzin. Plus nisam iz Sarajeva. Siguran sam 99%.
Znaci ja sam bez brige. Kod mene Renault Scenic, Dacia Sandero i Skoda Octavia benzin. Plus nisam iz Sarajeva. Siguran sam 99%.
Sto su fini ovi iz MUP-a