Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaferovic je rekao da idemo u korak sa regionom i zatupljeni vjeruju u sve sto im vrhovni vodja i njegovi podredjeni kazu. Tako da molim ne sirite smutnju medju narodom objavljujuci frizirane podatke. 😁😁😁😁😁 JEDNOUMLJE
Koja je ovo sramota od države, Sad mi je krivo što sam 4 godine po rovovima proveo, da bi Fadil mogao biti onaj koji će odlučiti da li ću se vakcinisati ili možda oboljeti i umrijeti od korone. Hvala Fadilu i vladi pederacije što štite građane ove države (čuj građane, kao da je Bosna grad). Bivši borac Armije BiH
samo me zanima kako ce "upariti" vakcine za revakcinaciju kad nemaju nikakve kontrole koje vakcine, koliko i kada stizu?
Koje su to budale da kao ne znaju koliko je osiguranika u FBIH pa da na osnovu tog broja naruče nešto vise vakcina! Fadile mafijašu trošiš nas novac do sada si spicko 20 miliona. 10 za maline, 10 za Gradačac!
Cestitam svima u vlasti na brizi o svojim gradjanima.
Sramota da je većina neiskorištene
Koristi se, ne brini, samo ne za nas obične smrtnike...
Bice vakcina za mjesec po pijacama samo sto se nece niko vakcinisat zapamtite!
Isteko rok pa da se ne baci
Mi danas vakcinisemo 10.000 ljudi, a vec sutra imamo manje od 10.000 vakcinisanih. Vakcinisemo na Njemacku, Austriju, Svedsku... Isto tako ih skolujemo i odgajamo za druge. Slaba vakcinacija je samo preslika ostalih problema ove nase napacene drzave.
Ne znam u čemu je problem, evo Bakir kaže samo što nije milion vakcina...nema u Baketa pomalo kad obećaje...
Od ovih 15 000, njih 14995 se vakcinisalo u Srbiji.
Vakcinisano 15.000 ali ko se vakcinisao od ovih 15.000 Ne pise ko je primio vakcinu.Nema Vise od 30.000 medicinski radnika u F. BiH a oni su prioritet.Zasto ne napisete vakcinisali smo 15.000 medicinara.Nesmijete jer su se vecinom vakcinisai politicari i to Fajrezom.
NESPOSOBNI STE! I TO MALO VAKCINA STO STE NAPROSILI NE MOZETE ISKORISTITI. PROPAST CE VAM KO DA GLEDAM. SRBIJA DNEVNO VAKCINISE >50 000 LJUDI.
Neće ništa propasti. Vakcinišu se podobni i uhljebi ovim vakcinama, vjerovatno Pfizerom. A običnim smrtnicima će uvaliti neku kinesku koja nit ima efikasnost nit je odobrena u EU.
realno dosta, i nema ih toliko koji se zele vakcinisati, svaka druga osoba kaze nema sanse.
Ja ću sačekati onij milion doza što ih Bakir jučer najavi....da se ne guram
Svakako većina naroda ne želi vakcinu, a samo pričaju. Pa evo Srbija ima milione vakcina i koliko ih je vakcinisano. Ljudi jednostavno ne žele.
To nije opravdanje! Ja se zarazih, mada nebi da je BILO VAKCINA. teška patnja tzv lakši slučaj i lakša upala pluća!