Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primitivno
Fuj, kljanje kao poruka.. Strasno.. Nista pozitivno od religije kao sto to obicno i biva..
A sta mislis sta se radi u klaonicama? Oni sigurno daju sedative i uspavaju zivotinje prije nego ih kolju
gooUser1637000401 Pa to m je posao zar nemozes uociti barem tu razliku. Svi nemozemo i nismo za svakakva poslova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uredu da se jedan ovan onako tradicionalno u jednoj državi ili opštini žrtvuje , ali da milijarde muslimana danas trebaju ubiti milijardu ovaca i krava , ne vjerujem da je to neko dobro djelo. A znate li kako je nastalo žrtvovanje kurbana i priče o Ibrahimu i njegovom sinu Ismailu kojeg je htio žrtvovati ?
Slika prepuna humanosti i ljudske milosti. Mora da su hoĐe ponosne što imaju priliku prisustvovati svetom činu klanja životinje u dvorištu škole.
Ja što se ateisti lože i sekiraju😱 Bolje vam je vratite se Gospodaru dok vam nije kasno.
Ne, nego nisu smrdljivci ko pojedini što se lože na prskanje krvi kurbana (životinje) i objavljuju to kao neko životno dostignuće
Morate slikati to "žrtvovanje" odnosno klanje. Sad još neki debil okačio na ig kako gule ovna. Novotarija je kada se ode na mevlud i skiče se ko zmija oko toga, a nije ovo što se transparentno pokazuje. Fuj
Strašno
Ovo je prestrašno.Ubijati jadne životinje.Uzasno.
Reče Atina i ode na 5 u pola s puno luka.
Zbog cega zrtvovnje neke zivotinje.. zar nije dovoljno klanjati i pribliziti se svevisnjem.. zbog cega te ceremonije hvtanja zivotnije, klanja, krvi i sl. Zar i On ne voli ako napredujemo u svojim razmisljanjima, postupcima i umnim napredcima.
UsernameCopied Eto ti razumijes. Samo ti nastavi gonjati, zivotinje i rezati im vratove nek krv pljusti na na radost sveprisutnih. I to obavezno svake godine. A ja cu po svome sto dalje mogu od toga.
Druze, svako radi kako misli i treba. niko nikog ne pita zasto i sto. kad dodje vakat, bit cemo pitani i ti i ja i svi
Meso 'ce na Zapadu u ovoj deceniji biti zabranjeno. Nema vise visevjekovne klaonice ni za ljude ni za zivotinje.
Cekaj dok skontas kako lavovi i ostali predatori prezivljavaju 😱
gooUser1637000401 Pa druskane nismo lavovi i nas ne tjera stomak, vec bi trebalo srce i um. Mi smo i siti i napojeni, al gori smo od najkrvozdernijih lavova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naslov je lijep i bez slika !!!