Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi se svadjate cije je sta i ko je gdje bio, ali niko ne govori o tome da je ovo najbrutalniji logor bio na prostoru citave Europe u kojem je ubijeno izmedju 80-000 i 100000 ljudi. Zrtva je zrtva i bilo ih je ovdje svih vjera i nacija i ne trebate umanjivati zlocin jer su ovi gnusni zlocinci pocinili zlocin na nevinim civilima(narocito Srbima i Romima).
Kao unuka logorasa iz Jasenovca (moji preci si bili srbi i jevreji) grozno mi je procitati neke komentare... Svaka nevina zrtve zasluzuje postovanje, a ne pljuvanje.. nikad ne bih mi palo na pamet da tako nesto govorim za shehide, za zrtve Srebrenice, nikada ! U jednu rijec, odvratno je.
Da ste bogdo i vi u to vrijeme bili danas bi nam svima lakse bilo
Trebali ste zvati Čovića da vam kaže čuvaj te Jasenovac
Skupili se genocidasi.
gledaj njuški i govana, ono neke počasti žrtvama daju. sve genetski deformisano.
Vučić ima bolju plavušu, ova Miletova ko kakva čobanica
Kartel na okupu
Kartel na okupu
ustaše ih tamanile na svakom koraku, a oni 50 godina kasnije, iz osvete ubiju 100 hiljada muslimana, zatvore ih u logore, siluju... a sa ostacima ustaške ideologije se zbratime. ko je tu normalan?
niko nije tu normalan.. ni jedna zrtva ne zeli osvetu.. to samo ide u korist monstruma :( tako i po cijelom svijetu
Pavle Djurisic je jedan od ubijenih cetnika u Jasenovcu.Bosnjaku dovoljno.
Aloooo, nije godišnjica zločina, već godišnjica proboja. Zločini su bili svakodnevni u Jasenovcu 4 godine!
svijet naprijed ovi uporno nekakve proslosti...
Pa onda se jarane nećemo sjećati ni Srebrenice svake godine, ako je tako.
Imaju li šta obilježiti iz Agresije 92-95 ovo genocidaši. Pošto očito nemaju onda se vraćaju do Osmanlija traže kakav datum za obilježavanje
Covicevi i milanovicevi preci punili sa vama jasenovac, ne daju vam hrvati tamo prismrditi vec morate tako sa distance ko kuje preko ograde, pa ipak se dobro slazete kad treba protiv BiH.
Od toliko problema oni se vratili u prošlost.
Od prvog reda mi se povraća. Mucenicima vječni pokoj. Ova bagra im nije trebala ni dolaziti da se pokloni.