Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! 👏👍
Svaka cast.
BRAVO! 🍀🍀
Svaka čast, bar malo pozitive
Sta su se više nabacili da grade te MHC , treba to svugdje zabraniti da grade , unistise nam rijeke i prirodu radi pojedinaca !
Lako cemo mi za hidroelektrane... Par peticija, protesta i gotovo.... Ali kako naĆerat narod da ne baca sporete, masine, vunu od kurbana u rijeke...
Bravo za Vakufljane. Još da nisu "zazidali" Vrbas na dijelu toka kroz čaršiju. Džaba Orhideja moj Brđalija je bio na ušću Oboračke rike (namjerno napisano ikavicu)
Suze u.očima Mirze Teletovica i Edhema.Bičakcica zato jer nisu uništili još jednu rijeku.
Gdje ija zivim. Norvezani hiljade minihc imaju a kod nas se brani. 500 hc to je 2000-3000 dobro placenih radnih mjesta + korist za milion ljudi. Eto vam priroda pa pisajte u nju i lovite dabrove ko indijanci.
Hebo li ti Mirza Teletovic najmilije majmune potkupljeni
Bas si nekulturan i glup. Vidi se da su ti u srednjoj fizika i matematika bili dva,i to jedva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Donji Vakuf pametni ljudi.
Donji Vakuf je najbjednija čaršija u BiH, prosječna plata je 400_450km,
Možda ali oni znaju uživati u żivotu. Nigdje se nisam bolje družio sa ljudima nego tamo.
jedini način da sačuvamo svoju (nas hrvata srba bosnjaka svuh bosanaca i hercegovaca) zemlju bosnu i hercegovinu, sebe, našu djecu, naš život, nasu buducnist je da odbranimo prirodne resurse vode zemlju šume, sve to sto smo svi stoljecima pa i donedavnno svi zivotima i krvlju placali jeste da spriječimo domace i svjetske kriminalce u tome ovako kao sto vakufljani rade
Ne mogu da vjerujem. Da je kraj marta mislio bih da je prvoaprilska. Poznavajući karakter i prosvijećenost vijećnika jednostavno ovo je nemoguće. Možda će zato dozvoliti da se gradi na Semešnici ???
istakla je Emina Veljović, izvršna direktorica Udruženja "Resursni Aarhus centar u BiH"......Emini i komplet opstinskom vijecu ljubim stopE!Bravo heroji! Mic po Mic!
NE DIRAJTE MI MOJ VRBAS EBACU VAM NANU NANINU
hehehehehehhehehehe MIC PO MIC ! P.V.M! Mic po Mic.