Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavno hvala a tebi Fadile j...m mater!
FGRcicu mali uzdrzi se za Ramazan. Haloo HDZovi ljudi su zaduzeni za nabavke vakcina SDA nema nikog na tim funkcijama ministarstvo zdravstva i sl.
Sadaka narod islamizirani Srbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cetri clana porodice primila cetri razlicite vrste vakcina iz cetri razlicite donacije izbila svadja koje primio kvalitetniju rasulo u porodici
Nasi se samo zaduzuju u MMFu, a pare nestanu brzinom svjetlosti.. Nakon toga prose po svjetu i 25 godina nakon rata izigravaju zrtve..
sad ima da letimo ko Batman :) stigle shishmish vakcije
Vakcine*
Hvala narodu Kine na donaciji kad naši političari nisu sposobni.
Ne suočava se BiH sa sporom isporukom vakcina,već sa nesposobnim kretenima koji upravljaju procesima u ovoj ojađenoj državi.
treba obici pijace i apoteke za ove vakcine...nece biti ispod 130 KM vakcine
Hvala Kinezima.FOOdile OPROSTI.
Dok se pocijepe bakir i f´amalija iz stranke nece ostati nista za puk
I onda kažu da su vaši političari glupi? Ni marke dali, a vakcine stižu malo-pomalo... 😀
Pa kako vas nije vise Boga stid.
koliko jos trebate isprositi..ni jednu marku za vakcine niste potrosili bando lopovska,,pogledajte samo auta ispred zgrade vlade,za njih se moze nabaviti 200.000 vakcina,za onih 5-6 auta..
Dok se Fako snađe na sudu, dolaze donacije. Hvala NR Kini, a kao donatori kontrolišite gdje će to završiti i da raspodjela bude pravedna i ispravna.
Najmnogoljudnija zemlja na svijetu izdvojila 50K pomoci BiH, njima apsolutno to ne predstavlja nista a dobiju politicke poene na medjunarodnoj sceni. Vrh
Ucini mi se 500.000 kad mi suza ne krenu al dobro je kako god
Na kraju ne treba ni kupiti vakcine. Sve smo dobili.
Je li samo za RS, ko maske?