Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mart 2020. sjecam se 37 zarazenih ljudi zatvorise balkone a sad 700-800 i ne otvaramo clanak.
Naviklo se.Tad nije radio ni scc,ni javni prevoz ni kafici
pa zato sto smo se uvjerili da je bezopasno, smrtnost 2% na sve prijavljene slucajeve, a neprijavljenih je 10x vise, pa ti sad vidi koliko je opasna plandemija
Od tih 700, 500 zarazenih koji su cekali pfizer jer im je mozak istrosen ko sapun
Spojile se Bosna, Makedonija i Crna gora na 3., 4. i 5. mjestu po broju umrlih. Nije dobro.... A još koji dan prelaze i Mađarsku, pa je pola Ex Juge na vrhu u cijeloj Europi po broju umrlih.... Da nema Perua, bili bi najgori na svijetu. Eto i Bugarska je blizu, bit će balkanska fešta na vrhu....
Ovu statistiku prave na random.org hahahahahaha
Briga me za stanje u bh, potpuno nebitno.
I sta s tim, evo normalno se zivi, bolje 100 puta nego sa onim cirkusom od lockdowna i gluposti. Moj Fadile nije tebi problem u prstima, u glavi je covjece, to ti cijelo vrijeme pokusavamo reci...
Bem vam sve retroaktivno
Ne trebate više eliti, stigla AI, kvantni kompjuter, robotika! Pcr test nije ispravan jer je pozitivan i na voće i povrće! Vakcine nisu vakcine vec trpanje krvotoka grafen oksidom i spike proteinima! Po ovim komentarima zaključujem da niste u stanju sabrati 2+2 tako da depopulacija dobro dodje! Manje smeća, manje co2 u atmosferi!
Fadile ne ismijavamo mi tebe vec smjesno je da dosada nisi uspijo da nabavis sva zastitna srestva protiv korone .Respiratori su ti bili porofesijonalno nabavljeni ???
Eee tek sad cete placati ceh sto volite da budete antivaxerski cobani. Sami ste krivi
ili ces mozdanplatiti ti vakseru, zivi bili pa vidjeli :-> Kad si tako siguran da svijet i drzava brine o tebi da ne umres, sto onda i posao ne napustis, nece drzava dozvoliti da budes gladan i unres od gladi jel tako?
virus definitivno opasan al' moramo živjeti sa istim. Najjednostavniji način je vakcinacija, stim što je potrebno prestati slati informacije o zaraženim nego podići svijest o vakcinisanju. Šta mislite šta bi se desilo kad bi navodili koliko je dnevno umrlo od infarkta, moždanog ili sl?
Helać
Malo manje nego u Italiji a Italija 20 puta veca od BiH.
suplja ,idemo dalje
Nema te pandemije koja traje vise od par mjeseci. Cista laz. A sve ide planski i kad se muzu pare turistima
Smrtnost od korone u BiH je deset puta veca nego u Srbiji. Zasto? Ko ce odgovarati?
Nije 10 puta manja. Prvo, jer zaista nije, a drugo, Srbija manipulira brojkama umrlih (umanjuje ih da Vučko pokaže kako su uspješni u suzbijanju). Imaju veći višak smrtnosti od ostalih, dok Slovenija najpreciznije vodi statistike i najmanje im se razlikuju podaci o umrlima.
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
Kako si to sabrano svega ti. Budžet svih kantona nije 2, 5 milijardi. Da ih sve ukinemo je 2,5 milijardi uštede. A neko opet treba finansirat obrazovanje, MUP, zdravstvu itd. Da ih je previše jeste, da bi bilo bolje bez njh da. Al nemoj stalno nebulozit o parama jer očigledno ne kontaš neke stvari. L. P.
Nemoj siriti nesidtine.Kad znas da postoje unutra entiteta paralelne institucije, koje mogu obavaljati iste zahtjeve gradjna.Postoje i Opstinska vjeca i gradska vjeca i federlani parlamenti i postoje vlade.Postoje dokazi koji pokazuju samo Gradonacelnike ,skupstinska vejca Opstina, sve savjetnike, strucne saradnike, koji se granaju, na cise institucija okje nemaju svoju svrhu nadleznsti u zacarano krugu, koje se vraca na Opstinski ili Kantonalni Gradsku uparavu.