Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
narednih 4857 godina je kljucno...
yeba.mene.drzava Pa iskreno tako ce i biti, jer EU i dalje misli da su ove cifre stvarne i salje donacije kako medicinske tako i novcane pomoci, a nasim glumcima to pase i onda nagomilavaju samo brojke zarazenih. Samo nek je para. De mi recite kad mislite da je dosta? Kad se otplate dugovi neki ili? Cuj samo ovo sad KAZU KORONA KRIZA, A VOJSKA KUPUJE NOVA VOZILA I MIJENJA NOVO ORUZJE UZIMA. A otkud pare za to? Pa od korona igre naravno...
I za toliko godina neki neće shvatiti da im obična maska može spasiti život.
A žele djecu u škole... Bože Bože
Sta fali, na djeci je buducnost, kad mogu staronje na more, i omladina u diskoteke mogu i djeca u skolu, njima niko nece nadoknaditi izgubljeno vrijeme skolovanja.
Od ukupnog broja ,trecina???Neka nam je sa srecom.
Nemojte testirati i nece ni biti zarazenih.
Ovo je cifra za nekoliko dana
Treba utvrditi od cega su preminuli ako nije radjena obdukcija ????
Masala masala, samo da se poveca broj laznih zarazenih bit ce para od toga!!!
Nevjerovatno pranje mozga na ruke. Vec 7dana sam poslovno u Njemackoj, niko ne spominje koronu vec rade.
podaci od uzoraka skupljenih tokom zadnje sedmice, pa ce sutra opet izbaciti cifru oko tristotinjak pozitivnih na uzorcima slupljenim proteklih dana, pa ce opet prekosutra ponoviti istu pricu...pa ce opet... a broj nezaposlenih svakim danom sve veci, otkazi se dijele ko novogodisnji paketici... evropske granice zatvorene do daljnjeg...i ko jedino profitira na svemu ovome i kome je jedino dobro u svom ovom jadu?... budzetskim krpeljima i stranackim uhljebima naravno!!!
Klix, kako ide podnošenje izvještaja?
Za ove dezurne poplasene korona-mucenike: "Nastava je za švedske učenike počela prije tri dana s minimalnim ograničenjima u odnosu na vrijeme prije korona krize" https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/uciteljica-hrvatskih-korijena-otkrila-nam-je-sve-detalje-nastave-tu-kao-da-korone-nema-15014749
@andja boli nas qrtz sta hrvatska stampa objavljuje
Najviše od svega zaboli ovo hiljadu i "PO", pa čak više i od broja zaraženih...
Sa ovim virusom moramo naučiti živjeti, dok se ne pojavi vakcina
Mislim da si ti upravo izrekao nesto sto svi mi prvi put u životu čujemo.
Hvala Alahu narod mre i opada jos bil hajr
Zasto nema podataka za opcine ili barem kantone u Federaciji
Nigdje ko u Bosni, jedan dan 150 drugi 300 i tako sve
Jucer je bio naslov da je broj zarazeni u opadanju. Toliko o vjerodostojnosti informacija.
Nemoj blizu mene kisem, govorilq mene moja nana. Ona sjedilq u.kuci, ostqli svijet zivio. A on jqce upqle pluca, oduvijek su " slqbi umirqli"