Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nije 2 miliona a toliko ima samo silovanih e moje balije, cega se pametan stidi, budala se ponosi
nema dzabe hljeba jesti nigdje, ustani pa zaradi da jedes da pijes ko i svugdje u svijetu nista Bosanci nisu jadniji i bolji od ostalih samo mozda lijenji sigurno.
niko nije duzan da vam pomogne to je samo drage volje ako se neko smiluje a dobili ste vi pomoci iz Svicerske i previse samo vam lopovi pokupise sve ostvasi vas na cjedilu, jadan narod u paklu zivi ali stacemo mora se narod mjenjati i mjenjati politicare i profitere lopove koji ih vuku za nos evo vec godinama.....
Bas ste mi smijesni...Samo iz Sarajeva istjerano sto pedeset hiljada Srba, iz Banja Luke sedamdeset hiljad aMuslimana, a raseljenih 123 000. Gonte se u kujac
Imamo li kakvih vijesti , komentara ili POMOCI iz Svicarske ova put?
Aha...sigurno da zaklani,zapaljeni,zakopani muslimani po Bosni i Hercegovini nisu raseljeni...smrt fasistima-cetnicima-ustasama! Sloboda pravim Bosancima i Hercegovcima! BOSNA4EVER!