Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostao iznenađen direktor, hahahuhhauhu, jer mu je firmi blokiran račun, hahahhauhuah. Pa kako blokiran, pita se, hahahahuhahah. Starno, ko je u ovoj državi magarac?
Zamisli ti budaletine, duguje preko 10 mil. toj firmi, on je moljakao da ne blokiraju i sad mu cudno jer neko zeli svoj novac i koristi sve moguce nacine... Fakat su bolesni 1/1 u ovoj nasoj drzavi, valjda kontaju citav svijet tako funkcionise kako su navikli kod nas, "ma nemoj majke ti blokirati" itd.
Ovo je cirkus veći od cirkusa. Pitajte ga zna li on uopste da je direktor. . Ovakvih scenarija nema ni u Zimbabveu. .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prosipao suplju pricu Manfredu samo sto Manfred nije tako glup covjek :)
Mars u zatvor djubre jedno, mars
Jao direktora i govana. Neko treba nasim debilima objasniti da nisu svi ljudi glupi kao sto oni misle. Manfred Gram ti nije tipicni Bosnjo kojeg mozes tek tako izlevatiti. Neka vam je vala i blokirao kad ste majmuni.
kakav je to kreten i oni oko njega,i ne bio iznenadjen...jbg onaj ko ga dovede
"Baš me čudi to što pričaš, jer se vidi da si, nekako, fin..." :D
Jebo mater sve budala do budale.. Čuj iznenađeni...
Kad kazes iznenadit onda se to podrazumjeva na situaciju tipa: dodjes na posao u ponedljak poslje vikenda kao i svaki drugi mjesec, al umjesto da ti radis zovne te direktor i popijes otkaz eh tad ti kroz misli prodju kako ces reci zeni djecu nahraniti proklinjes direktoru sve zivo eh tad mozes reci da si se iznenadio A kad znas da firma nema para, da si ti osigurao sebe, svoju djecu i djecu svoje djece, nemas nikakvih briga, boli te djon, i preko medija saznas da je blokiran racun zbog neplacenih dugovanja e onda se nisi iznenadio
jooj pogleda ubiti ce nekoga :))
pravo iznenađenje da se firmi koja duguje i bogu i narodu blokiraju računi......za ne povjerovati :)
Dug raste zato što je ranija vlada mažnjavala lovu koja je bila namijenjena upravo za to, jer je jasno da sa dva aviona i sa uz blagoslov vlasti (i ranijih) prepuštenim linijama BH Airlines ne može plaćati rate leasinga. Nova vlada je tek došla, ali mislim da nije ni svjesna ozbiljnosti situacije. Ako BH Airlines ode pod led, otišao je pod led zauvijek, a svakako su bili na infuziji sve ovo vrijeme otkako je Air Bosna propala. A posebno ih je dotukao strateški partner Turkish, koliko sam uspio pohvatatii iz medija, tada je nastao veliki skok duga, a oni bili istisnuti sa profitabilne linije za Istanbul.
Nevjerojatno ali istinito to je dodo naredio
Šta je čudno? I ja sam se jutros u šest iznenadio kad je sat zvonio što sam još pospan, a baš sam rano zaspao, noćas u dva :-)))
iznenadilo ga sto se strance ne daju vise levatit nadim pricama.. bice sutra.. ma sutra majke mi... djece mi i babe bice sutra... najkasnije prekosutra naninog mi mezara...
Odraz drzavnosti jedne zemlje je i da ima aviokompaniju, sto ocito da nasim politicarima to nije u interesu.E kad su ih izrucili Turkis Airlinesu vjerojatno neko uzeo cifru, a ovi prvi ih upropastili i uvalili u dugove sa 3 na 20 miliona . Na kraju balade Turkis Airlines ima tri leta dnevno a BH Airlines jedva jedan i to ako se sakupi dovoljno putnika inace ne lete.Eto tako to rade nasi politicari sramota.
Pa bolje da nikako nisi dao izjavu...ja mislim da je on jedini covjek u ovoj drzavi koji je iznenadjen vijescu da su blokirali racun...pa nije ti ovo pijaca ccc
Ništa dok vas snijeg ne iznenadi. Svake godine.