Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kad kažem vratite nam sve Srbe i Hrvate i Muslimane koji su otišli u ratu, dobijam prijetnje ubistvom. Nama je otišla pamet iz bosne, doktori, inžinjeri, menadzeri koji su oplodili zapad. Dali im onaj naš štih da sve znaš. Ovde osto goli seljak gladan svega. Pa udrite po minusima.
@AlkoholJeZlo Koje Muslimane?
@AlkoholJeZlo Da je ostao makar pravi seljak, on nikad nije bio gladan. Ostale su većinom seljačine. Seljak je čovjek koji živi na selu i živi od svog teškog rada. Seljačina je karakterna osobina koja cijelo društvo vodi u propast.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To kao ona jedina u cijelom gradu djevojka sa kratkom kosom ili je jedina sa grbom BiH pa zato napadnuta ?
Pa hoćetel napisat kakav napad? Neko joj nesto dobacio? Pucao na nju iz automatske puske? Zalijepio šamar? Jel znate vi šta je NAPAD?
Tako je to u genocidnom entitetu zvanom republika srpska...sramota, osnovna ljudska prava su ugrožena...
ako Inzko (Nizko) nie izrazijo zabrinuce, ondae ovo pitsckin dim
normalno da mora bit ošišana, u vojsci je, znaju se pravila, šta pričate gluposti
istjerati je iz OS ,neka ide u rezervni sastav policije dodikistana...sve je to isto,goli četnik,ne vjerujte ni jednom srbinu
podrška za Dajanu u ovoj jebenoj zamlji jedan dan bez napada na ličnost ne pika se dan
To je to istrazivacko novinarstvo. Stid me i ovog Klixa. Pa udjite na njen FB profil. Kaze da je svakodnevno napadaju jer forsira probosansku pricu i voli Bosnu i Hercegovinu. Eto sta je razlog. VELIKA PODRSKA ZA DAJANU!
Ja se sjecam kako smo mi u JNA kad izadjemo u grad te stvari rjesavali ako neko napadne vojnika...opasac u sake i koliko nas ima svi smo za jednog...obicna policija nam nije smjela nista jer je bilo i sa njima tuca...jedino su zvali vojnu policiju od koje smo se cesto uspijevali i sakriti...ovo govorim jed su njene kolege i kolegice obicne picke...nema se to sta zaliti Dodikovoj policiji nego se iz Kasarne sabere njih dest dvadeset i taj problem rijese sakama
Cura je ocito napadnuta jer nosi bosansku zastavu i ovakvih slucajeva ce biti sve vise,tako da ce sve ovo proizaci u mozda jedan kontrolisani kratki sukob,kad ovi iz MZ shvate,ko su servi u stvari.....gamad koju treba drzati kao sto su ih drzale osmanlije....jer oni drugaciji jezik ne razumiju.
Republika Srpska 1992. - 2019. = nacistička Njemačka 1934.- 1945. Jedina razlika što je RS sitna buranija, stoka sitnog zuba, a Njemačka je bila sila. Druga razlika je što je Njemačka kapitulirala a RS je od međunarodne zajednice stvorena i podržavana.
Glavni krvici sjede na najvisocijim polozajima u sudskoj i zakonodavnoj vlasti ove drzave.
Dno dna.
Ako ce ti biti sta lakse, napali bi te u bilo kojem dijelu BiH. To je zemlja divljaka.
@moja_tetka ...tetka ne seri i ne lazi
Da nije Rajko Dujmic napadac?