Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ovo nije bilo selektivno, već neselektivno hapšenje" kako ste hapsili onda, po metodi slucajnog uzorka? eci, peci, pec?
Mozda je i zadnje hapsenje,jer vec policija puse sto im 40 dana plate kasne,a ako ne bude ovog mjeseca kredita MMF-a,Dodik im sigurno iz dzepa nece dati
nema vrucine, malo se naoblacilo hvala Bogu a i klima vrsi funkciju.. koliko sam ja upoznat sa terminima, selektivno znaci po odabiru, izboru.. neselektivno je onda nekom logikom suprotnost.. da nije mozda logicnije da su pratili aktivnosti pojedinaca te na osnovu toga napravili "selekciju" pojedinaca koja bi eventualno narusavala zakone..?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
srbi iz rs sami sebi jamu kopaju ..haloo nema vise jna ,tenkova ,naoruzanja ,mogli bi postati dio istorije ko srpska krajina u hrvatskoj
srbi nisu nista naucili od ovih poplava... nedo bog oruzanog sukoba al zamislite za koliko bi vremena bosnjacka dijaspora svojim donacijama naoruzala bosansku vojsku...a u ljudstvu smo i tako nadmocniji
@mrga - opet sviras qrcu - ČITAJ! OBRAZUJ SE! Širi vidike! Prestani slusati Dodika i gledati TV i plasirane vijesti.
Dragan Lukač, etnički čistač https://www.youtube.com/watch?v=aEX3UkLqxJA
Što policija FBIH ne pohapsi ultranacionalisticke Bosance pravoslavce i katolike? Zamislite da se izvrsi hapšenje desetina "Srba" po Sarajevu ili recimo u Gorazdu? Izbio bi rat!
franzisko6 mogu li ti mamu malo staviti,necu puno,samo glavusu 20- setak cm.
ko će pokupiti oružje od Srba imaju i topove u štalama, a od Bošnjaka oduzimaju i lovačke puške, nemožete vi oduzeti koliko možemo nabaviti kad zatreba biće ga i previše
Na djelu je akcija kao i 1995 kada su svi Bosnjaci u pola noci izbaceni i hapseni iz kuca i odvozeni na ispitivanja i kopanje rovova . Kasnije su mnogi pobijeni. Ovaj put ce biti zatvoreni ili protjerani pod raznim navodnim " sigurnosnim " okolnostima. Sto ne hapse Chetnike koji paradiraju po RS-u ? Naravno, nece svoj na svoga.
sve kretene koji se bave bilo kojom vrstom radikalizma pohapsiti. ovo nema veze za Bošnjacima. ovo sto ovi bradati kreteni rade nikada nije, niti ce ikada biti u vezi sa istorijom,kulturom i običajima Bošnjaka.
ma nezz sta da kazem, al kao pripadnik bosnjackog naroda reci cu jedno... sve ove ekstremiste treba pohapsiti i vehabije i cetnike i ustase... sve do jednoga... i one koji ih podrzavaju takodjer
Čuj "Ruben"?
Svaka čast policiji RS!!! Bilo bi dobro da se i ovi u tamnom vilajetu ugledaju na njih.
-od drzave...drzavi...! https://www.youtube.com/watch?v=ETTyVQrUZt8
uzasnula sam se citajuci komentare, grozno, da ne moze biti groznije, sve mentalno retardirano, koje rijeci, prijetnje, psovanja... stid me je pravo da ste vi stanovnici ove nase zemlje. nikada necemo krenuti i otrgnuti se iz ovog mracnog doba zahvaljujuci vama, koji piseteu zasne komenatare. pocnite se miriti prvo sami sa sobom, a onda i sa ostalim svijetom. mrznja ubija vas, a ne one " druge" upamtite to.
Potrebno je ostati miran i donijeti politički mudre odluke. Što se tiče nekog sukoba ili pokušaja cijepanja BiH tu se nemamo razloga plašit.90 te se ne mogu ponovit jer smo spremni i opremljeni
Ima li iko u ovoj usranoj državi da podnese prijavu Tužilaštvu BiH protiv nezakonite akcije za koju ovaj smrad i institucija na čijem je čelu, nemaju nikakvih zakonskih osnovi?
A sta je sa Srbima koji su bili u Ukraini i koji su ubijali nevin narod tamo, to nisu teroristi je li?
TERORIZAM: ulijevanje straha i nesigurnosti, OD BILO KOGA, pojedinca, organizacije, INSTITUCIJE. Koje su etničke pripadnosti UHAPŠENI?