Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostadose bez sendvica :(
Da ko hoce banovati ove gllupe SDP/NS botove sto pisu po citav dan. Apsolutno nista ne rade, uhljebljeni su i samo kuckaju ono sto im Kojovic i Masic posalju ma Viber
Čovijek bolestan dibidus, najveći pajac u istoriji balkana Aleksandar Vučić , tek sinoć uveo zabranu da frizeri i kladionice rade a ovamo kobajagi ljut na gradjane o mama mia
Kad Klix pocinje sa uklanjanjem?
Kad Klix pocinje sa uklanjanjem?
Kad ce scepini i SDA borovi doci robe?
Zato se Vučić razbolio...
Imaju ovakvi na klixu za bota Ajnadzica.Koji god clanak se izbaci o opcini Centar,eto ti ih botovi da komentarisu i medjusobno udaraju minuse.
Vucic nece da prizna Kosovo republjik, nece u NATO, Srbiju je od prosjackog stapa doveo do drzave sa najbrzim rastom BDP-a, 16 milijardi deviznih rezervi, naoruzao je najmodernijim oruzjem i zato nije dobar poput recimo Mile Djukanovica koji eno kuka i trazi od zapada da mu posalju sapuna i peskira.
@trecinacin, kao da ti informacije dostavlja AV lično. Merodavne naravno.
"Ko boga vas molim" ne gasite mi tviter. Mal će nam biti i Bežanija. A.V.
CUJ NJEMU BANIRALI 9000 RACUNA, A ONI U TOP KOMENTARU SPOMINJU SDA? KAD CE KLIX BANIRATI I ONI SU NJEGOV RACUN?
BulevarTwittera
To jarane Twitter!
Klix ovdje najviše voli sda botove, koji pišu bajke za mrvice hljeba sa stolova Sarajlića i ekipe zvane "akobogda", dok nas, vrlo jednostavno banuju zbog istine i samo istine. Poslije se pitamo zašto imamo sve ovo, pa zbog medija koji rade u službama onih koji gledaju gladnu djecu kako odlaze u kolonama.
Japanska buba. Oci osakatila špiljeci kroz snajper iznad Sarajeva. Sad corav nevidljivi virus trazi. Al pjesma ista neki njegovi bubnjevi rata. Nama nista mogao nije pa bi vlastiti narod da satire. Strasan je.
sad ce se i sda nalozi na twiteru i facebook profilima sve pogasiti i treba svima njima sda hdz i snsd davno su prevrsili svaku mjeru sa svojim objavama na svim profilima gasit ih pod hitno sve
udjite na njegov instagram profil, 80% komentara od laznih racuna
Ostadose bez 50 dinara od pickaustog.