Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO NIJE TUŽNO NEGO JE TUŽNO ŠTA SU SVE BIŠĆANI I DIJELOM KLADUŠANI PRETRPILI U ZADNJE DVIJE GODINE OD OVIH LIKOVA KOJI SU KOMBINACIJA BIVŠIH ISILOVACA,KRIMINALACA I LOPOVA IZ SVOJIH ZEMALJA I SIROMAŠNIH NERADNIKA.ONI HOĆE NA ZAPAD I EU DA ŽIVE SAMO NA SOCIJALI I SA PRAVE PROBLEME TIM LJUDIMA.
"Svaku noć talgo vozom iz Sarajeva u Bihać dolazi minimalno 150 migranata" Onda je samo u ovom mjesecu doslo MINIMALNO njih 4500 (30*150=4500)
Joj klixe, kakvi su ovo sound efekti.. Dizete tenziju umjesto da se bavite novinarstvom..
Da li ste možda čuli ili svjedočili da su Izetbegović, Čović, Dodik, Komšić, Džaferović ikada imali stav vezano za ''migrantski krizu'', da su dali nalog ili preporuke da se to pitanje riješi, da se skine sa grbaće USK. Bakira treba pitati i zašto je on prihvatio i dogovorio da svi migranti budu isključivo na teret FBIH i Bošnjaka.
Cinjenica je da niko ove ljude nije natjerao da odu iz svoje zemlje niti ih je ko zvao da dodu u Bosnu. Nema ovdje sta biti tuzno. Ako im damo da samo stoje na 1m2, ima samo da kazu hvala. Za razliku od izbjeglica koje nemaju izbora, ovi se uvijek mogu vratiti odakle su dosli.
Sve same žene i djeca, tužni snimci ovo treba u svjet poslat kako se pate.
JADNI LJUDI!
Tuga, zima ide, oni prose po ulici traze pare za hranu. Ljudi bjeze od njih pa upravo ti sto prose njih se najmanje treba bojat oni jadni nece da kradu i otimaju odabrali su prosnju.
@2pac makkk sve jedan taj koji prosi provaljuje u "prazne" kuce u kojima trenutno nema vlasnika
Kad je srbija dogovorila sa turskom da ovi idu ja EU nista se tu nemoze
Ko da su ratni snimci
Zašto ih zadržavate u Bosni, pustite ih neka idu kuda su krenuli. I u Americi Meksikanci pretrče granicu. Ne ganja ih meksička policija nego američka.
A ja jučer vama kažem, zašto naša policija NA SILU tjera ove migrante u kampove? Niti mi imamo pare, niti oni žele da budu tu!!! Otvorite kampove, pokažite ljudima gdje je granica i pustite ih da idu! Zašto ih na silu zadržavate i pravite od nas kamp za Migrante koje EU ne želi a koje je svojom politikom proizvela? Samo otvorite širom granice!!!
@Frxy.... Kako to misliš pustite ih preko granice. Gdje se to u svijetu bez valjanih dokumenata, može ući u drugu državu. Daj molim te objasni nama koji to ne znamo.
Kao dijete bio sam izbjeglica u Sloveniji ali kod familije. Imao sam zdravstveno osiguranje i isao sam i zubaru besplatno. Druzio sam se sa izbjeglicama koji su bili smjesteni u kasarnoj. Imali su smjestaj, vodu, hranu, plus mjesecni paket potrepstina. Ne branim one koji prave nered, samo poredim uredjenost Slovenije 1992. i BiH 2019. Sa izgrednicima se zna kako. Imaju institucije i za to!
@kendjo.vandjo jesu li te izbjeglice provaljivale tudje kuce i stanove po sloveniji??
9:60 Zekat pripada samo siromasima i nevoljnicima, i onima koji ga skupljaju, i onima čija srca treba pridobiti, i za otkup iz ropstva, i prezaduženima, i u svrhe na Allahovom putu, i putniku. Allah je odredio tako! – A Allah sve zna i mudar je.
Koji rejs je dosao na ideju da se od PRIKUPLJENE GOMILE izdvaja 2,5% za gore spomenute..?
Koja je budala Izetbegovic i ostali umjesto da se bori da granice zatvore bih srbija on slusa srbe sto kazu nema vojske na granici odma poslati vojsku i eu obavjestiti ako ne moze moze silom jeli bih ili nije sami sebi pravimo probleme
Merkelovka smecarka ali to Bosne ne vide jer im je omogućila prati guzice
Spriječiti Talgo voz o vraćati migrante u Sarajevo i Srbiju