Komentari (476)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UĐETE LI U KOALICIJU SA NACIONALISTIMA I SDP I DF SU RAHMETLI STRANKE NA POLITICKOJ SCENI BIH 1.IZDACETE GLASACE 2.IZDACETE SOCIJALDEMOKRATIJU NEMATE VI NISTA SA DESNICARIMA 3.IZDACETE KOALICIONE PARTNERE U KS PA SE IGRAJTE A OVOG BJEDICA TREBA ISTJERAT IZ SDP NEK IDE BAKIRU KO I DRUG MU ZLATKO
ovim potezom bakir je ukinuo jedinu stranku koja mu je bila konkurencija u federaciji...sdp vise nece postojati kao alternativa sda...a sve ostale stranke su premale....isto se desilo i u rs kada je dodik ukino sds...dakle...dodik,bakir i covic su jedini..nema drugih....:)
@DRYDominaror Odvratni makijavelisti klero-nacionalisticki!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Enko je mrtvi SDA, ja ne znam kako zaluta u SDP...
Majmun hoce da je premijer pa makar stranka propala a Tuzla gorila.
ipak je vlast slast
http://tip.ba/2019/02/09/tuzlanski-sdp-protiv-koaliranja-sa-nacionalnim-strankama-u-tk-glavni-odbor-sdp-a-danas-odlucuje-o-koalicijama-i-formiranju-vlasti/
http://tip.ba/2019/02/09/tuzlanski-sdp-protiv-koaliranja-sa-nacionalnim-strankama-u-tk-glavni-odbor-sdp-a-danas-odlucuje-o-koalicijama-i-formiranju-vlasti/
Oni su iznijeli stav a odluku ce donijeti centrala u Sarajevu.De, naucite sta je stav a sta odlika,pobogu...
Ovo nije tuzlanski SDP (vidi naslov). Ovo je SDP TK, a to nije isto. To bi valjda novinar trebao da zna.
Ako udjete u koaliciju sa Sda zavrsili ste svoju karijeru.
Glas za vas je glas PROTIV SDA. Cim prije to shvatite bit ce nam svima bolje.
Unutarnje borbe između komunista i nacionalista unutar SDP-a s tim što ima i zbunjenih članova kojivsu istovremeno oboje.
Uvijek je prisutno međustranačko prepucavanje, simpatizer jedne stranke pljuje druge, a skoro niko ne vidi da su sve te stranke i svi političari jednaki. Nama je jedini spas da nam Evropa ili neko ko ima moć ukine barem pola političke administracije i da im smanji primanja i da ih pritisne da moraju raditi po zakonu. Mi našom sviješću to nikad nećemo uraditi i popraviti stanje.
Bijedicu bijedni, place guza za fiteljom pa bi usao u koaliciju i sa djavolom... treba te objesit na nekom javnom trgu
Pi*de!!!
on to kaze kako ne bi iznevjerili stranacke poltrone kojima se obećali uhljebljenje u javnim preduzecima
Envere Bijediću, sad mi je jasno što sam vas višao pred izbore sa Brankovićem i nekim likovima iz SDA. Envere zeleniš se Envere. A babo ti se u mezaru okreše kakvu je budalu napravio.
Koja je svrha izbora ako ces vjecno biti u opoziciji?
JEST OVAJ ŠUGAVI BJEDIC SA OVOM GLUPOSCU NADIGO SDA BOTOVE I SDA TVOROVE PA GA FALE NA SVA ZVONA, NEDAJ BOZE DA TE SDA BOTOVI FALE TO JE VRLO LOS ZNAK.... SDP TUZLA JEST DA STE BROJ 1 U TK ALI MUCNITE MALO GLAVOM SA TOM VECINOM I IZ OPOZICIJE CE TE DRMAT I RJESAVATI SVE STO VAM SE PROHTIJE U TK.
ULASKOM U VLAST SA SDA, ODMAH CE VAS ZELENI BANDITI OPTUZITI ZA NE ISPLATE PENZIJA ZA KOJE JOS MALO PA NECE BITI SREDSTAVA, NE BUDITE LEVATI I NE NASJEDAJTE NA SDA UBLEHE O PATRIOTIZMU I SL SDA JE PRODALA BIH I NEK SAD PLACA SAMA CIJENU ZA TU IZDAJU.