Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko opterecuju budzet ovi dzabahljebovici prosjecna plata sto je redovna 3000 maraka i opet ko fol nemogu da se dogovore . Treba ih poslati u Ugljevik da ciste jalovinu i da vide da novac ne pada sa neba.
Radi li SBB ista drugo do rusi vlade po kantonima?
Pazi sdaooo _vske lopovske bande i kompanije. Ko muhe podrepnjače gurnule "sisala" u državno pojilo i sisaju u ime noorooda. Sikter primitivci odzvonilo vam je ! Usmrdili ste se.
Ovaog Žarka Vujovića ne možeš ni spartlom odvojit od fotelje.Neda čovjek vlasti kao da mu je to očevina
Ako Bog da da vas ukopaju s tim foteljama sto prije...
Ovo bas luda situacija. Vujovic brani SDA vlast.
Bijedićevi levati ne daju vlast ni po cijenu života. Koje su to gnjide, braćo mila..
Kod ovih naših političara pola vremena prođe u nadyebavanju hoće li neće li, je li povrijeđen vitalni je li povrijeđen nevitalni, ko će s kim ko s kim neće, a drugu polovinu vremena onda odmaraju ili izostaju. Aferim narode kad trpiš...
Selime ti si malo pobrkao proceduru. Pošto je zahtjev za VNI već poslan Ustavnom sudu, to što biste dobili novi klub Srba ne bi utjecalo na već poslani zahtjev. Razumijem, ipak ti je 80. godina života - ovo vam je ta omladina koju Naša stranka promoviše.
Pa mo onda blokira kanton?
samo kukica za premijera to je izlaz iz krize, samo ne unam jeli jos u zatvoru iz politickih razloga
SELIM BESLAGIC, duznosnik Njihove stranke je ratni zlicinac i njega treba odmah uhapsiti i procesuirati, jer nije sprijecio ratne zlocine koji su se dogadjali u okrugu Tuzla iako je bio Gradonacelnik Tuzle i mogao je i morao to sprijeciti po Zenevskoj konvenciji. Ne znam zasto SIPA ne hapsi Beslagica i procesuira ga, a on je sve svalio na Mesu Bajrica i srbina kojem se sudilo u Beogradu, ali je covjek dokazao na sudu u Beogradu da nije kriv. Selim treba da je u zatvoru, a ne u Skupstini TK.
Osnovno pravilo demokratije je volja vecine,tako da sto god uradite je legalno.
ma vala ljudi ovaj sbb je zlo u politici kao i njihov predsjednik tajkun fahrudin radoncic zvani scepo.
Majka Borisa Kresica izbajmljuje lokal u kome se odradjuju prljavi poslovi i skuplja zadnji olos, prostitucija i ostalo...kupila mu je fakultet, pa je sad on los covjek i los profesor, postoje ozbiljne indicije da je visoko korumpiran... i da, to vam je prvi rodjak Gordane Tadic ali po liniji njenog muza
Eto vam istrazivacki novinari, pa provjerite... pitajte ga
Boris Kresic je "hrvat" sa halal certifikatom, jos jedan od niza glupana koji vjeruju u gradjansku drzavu. Dogadja mu se isto kao i drugima, odbace ga kao iskoristen kurton. I neka, tako mu i treba.
Za ideale ginu budale moj Bešlagiću.
SBB-povoljno ruše vlade po kantonima....Ne branim SDA ali SDP i PDA-pa ima li većih uhljupa u politici,Vlada TK je radila korektno i nema razumnog razloga za smjenu osim što PDA želi ponovo da uzjaše,političke igre bez granica...sramota u kakvom društvu živimo,DNO...!!!
još da makar imaju ovi u SBB kakav kvalitetan i obrazovan kadar, nego im vrhunac pameti ovaj Hamzić, obična spodoba sa kupljenom diplomom