Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zato je juče cijela Tuzla bazdila gore nego inače. Smrad ovog nirkova se osjetio i na Majevici.
*nitkova
Ti nisi u stanju ni virtualno jbavat a kamoli praktično, smrdljivi vlaški nakote..
Gospodine Lugavicu kao neko ko je rodjen i cijeli zivot zivi u Tuzli ne mogu a da Vam ovo presutim, zarad jeftinih politickih poena i par slika s odusevljenjem ste primili covjeka koji je imao najgnusnije komentare na racun Bosnjaka i muslimana. Vas otac je ugledni clan Islamske Z. nadam se da Vas je naucio da poslije rukovanja operete ruke SAPUNOM, a pogotovo poslije rukovanja sa doticnim. Lp
Kao Tuzlak bih zamolio sve politicke stranke koje se sjete Kapije samo 25.5. da je ne pominju ni u ovakvim prilikama, jer da se naslutit da to rade iz ciste koristi.
STA SE ON IMA KOMU I ČEMU KLANJAT??? STA VI HOĆETE?? ŠTO SE KOMŠIĆ NE KLANJA POBIJENIM HRVATIMA NA ROSTOVU,TRVNIKU,VITEZU ITD,TA IMA GDJE,DOSTA STE ZULUMA NAPRAVILI
Dosadni ste više s kapicama jasenovac sobom bradinom vukovarom i drugima
DF autodigedtija
Pa kad je i rvacka napravila agresiju i genocid u BiH
Od tuzlanskog DF nema gorih u drzavi. Oni se nasli lajat nesto
DF je najveći neprijatelj države, šačica ubleha
A baš me savršeno briga gdje je bio i gdje nije bio Milanović. Eto koliko mi znači ta prelivoda iz socijaldemokrate u nacionalsocijalistu, samo jer se to danas više traži. A vi iz DF, koji je u stvari Željkov ogranak SDA, samo pokušavate na to uporno kmečanje koji politički poen dobiti.
Šta treba prvo turu po svim stratištima obrnut pa onda pričati o politici. Kada si ti Željko obišao hrvatska stratišta? Dosta više skupljanja poena na mrtvima, neko je i preživio pa bi trebalo i o njima brinuti.
Podrzavam saopstenje od df!
zar je neko i ocekivao neki kulturan i civilizovan gest od te kljusine
Najekstremnija stranka čiji je jedini program nacističko nasrtanje na sve što ima veze s Hrvatima.
Nesorta .
Inače svinjoglavi je imao jaku zaštitu jer znaju koliko je bijesa izazvao u javnosti. A poltroni ga naši kao moraju čuvati.