Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osudi Murphy, Jelka HDZ oslobodjena, sad Sxhmit moze, dok je rulja u zanosu da donese novi izborni zakon. O svemu ovome pisao Avdo Avdic ima 5 dana...
Zamijenjeni tako sto je SDA dobila glasove kao TROJKA i HDZ zajedno ?
Daleko od toga da branim jelku, al koliko mene pamcenje sluzi nije jelka izabrala respiratore niti je kontaktirala malinara i ugovorila posao. Da je kriva sto nije trazila da se ispostuje procedura oko nabavke-jeste. Samo sto bi onda bacali drvlje i kamenje da hdz u jeku epidemije koci nabavku respiratora i da pacijenti radi njih umiru. Je li tako?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako nabavka nije sprovedena u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, onda ni ministrica finansija nije trebala odobriti plaćanje. Imala je komandnu odgovornost i trebala je biti presuđena isto kao i Fadil. Jedno bez drugog ovo nisu mogli izvesti.
Astiga jarca, a ko će namiriti onih 10 miliona?
Šta će biti sa Badnjevićem (Verlab) koji je uzeo lovu i verificirao ventilatore?
Ovo su oni Tadićkini tužioci? Zar oni nisu trebali biti smjenjeni kad je Gordana Tadić pala, obzirom da im je dodjeljivala predmete mimo zakona i da je upravo zbog toga smjenjena? Ova država je cirkus, ne vjerujem da će ovdje iko od Bošnjaka ostati.
Tuzitelji Bosnjaci a sudije Hrvati interesantno
A Jelka dobra prepostena nasla se u neobranom grozdju. Ni kriva ni duzna.
Svakom pametnom jasno netrebate dalje
Hahaha nezavisno sudstvo u reziji trojke i hns-a
Zelene SDA termite samo može spasiti rat od potpunog debakla i to će i pokušati!!!
NOVALIC VEC POBJEGAO IZ DRZAVE
Tako je samo sudite i Jelki ona ko fol nije znala pa koji kur je onda njena funkcija da samo potpisuje a da ne zna šta
Danas su SDA botovi pojačani na Klixu i odmah je jasno da Bakira i Sebiju uhvatila panika. Potpuno razumljivo. Uskoro ce i njih stici svi njihovi aferimi. A sta ćete vi onda, botovi jadni?
Koji aferimi?
D. Covicu se zagubili orginali na putu do Tuzilaštva, u prvostepenoj bio osuđen na 5 godina.. a Bosnjo naivan..
Bosnjo nije naivan nego je saucesnik. Papiri i dokazi se ne mogu izgubiti. Sve se kopira objema stranama i jedna kopiju čuva sud. Covic je mogao izgubiti samo svoje primjerke, a tuzilac je izgubio svoje i sud svoje. Zato je Bosnjo trebao podnijeti zalbe i prijave za sve njih i traziti da se dokazi rode, ali nije, jer je saučesnik sa HDZom otkako je rat završio. Nema s njima prijateljstva.
Samo kod nas moze tuzilac raditi na najvecoj aferi u drzavi i u upravi Zeljeznicara
Mislim da su osudjeni samo kolateralna steta a da glavni nalogodavci da se takvi respiratori nabave nisu ni na spisku osumnjicenih .Znamo ko je zatrazio respiratore i odobrio nabavku iako nisu za tu svrhu a najveca tuga je sto su na silu stavili ljude na njih sa 0 posto sanse da prezive.
Eto da znate da vas stranka i veliki nalogodavci ne mogu uvijek zaštititi kako obećavaju.