Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzilastvo u sluzbi kriminalne SDA. Zataskuju ubistvo Dzenana Memica kao sto su krili silovanje Mahira Rakovca. Sta ces vise kad njihov perspektivni kadar Haris Zahiragić, koji je u mladosti zbo djecaka, nika
Sta ces vise kad njihov perspektivni kadar Haris Zahiragić, koji je u mladosti zbo djecaka, nikada nije procesuiran. Sada oni se nasli da istrazuju " sklanjanje" pecata i odbijanje njegove predaje nelegalnom ( putschom postavljenom) para-predsjedniku.
@JusticierPhenix "Zbo" !!?? Baš "zbo" !? 😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
što ne otvoriste predmet protiv Budnje i ostalih zelenih termita koji su godinama krali vodu, nisu plaćali smeće a što je razotkrila nova vlada.
A zbog cega brisete (kju kljix klan) istinite komentare? Da li je i klix stvorila 30-to godisnja uhljebska "vlast"? Bice promjena aBd!
Dino saš u zatvor
Dinu samo specijalci mogu skinuti s vlasti
Kako vidim pola klixovi komentari i pola vlade vole da drkaju na taj pecat,a kad je u pitanju zrak u sarajevu na to vec ih bole ono sto imaju od muda
Sta je sa predmetom MIRZA CELIK I UTAJA POREZA..STA JE SA PREDMETOM ,,BUDNJO I OSTALA MAFIJA SDA...STA JE SA PREDMETOM SEJFIC,,STA JE SA PREDMETOM ZUKIC I OSTALI..STA JE SA PREDMETOM MASINA NA IGMANU..STA JE SA PREDMETOM ZLOUPOTREBE SDA VRHA...L O P O V I.. SDA KRIMOSI..
Strpace nam Hadziju u cuzu
Bilo je i vrijeme,ja da sam ukrala zvake vec bi bio formiran predmet. Hajmo hapsenja pa nek se prave vazni u Centralnom
Jeli Tuzilastvo formiralo predmete protiv optuzenih za kradze iznesene javno na sjednici Vlade...sta je sa nepotizmom i zaposljavanjima u kantonalnim firmama ????????????????? Dokaz da je tuzilastvo i sud SDA privatna firma !!!!
DA LI svi koji se bave politikom imaju IMUNITET
Vidi molim te - ON će čuvati pečat od zloupotreba?!?! Daj više maknite ovog klošara s kravatom, dobro je više i njega njegovog kmečanja jer mora da se odmakne od vlast. Jarane, zjanio si i tornjaj se! Ovim potezima samo umanjuješ svoje eventualne šanse da se nekad u budućnosti ponovo prikačiš na budžet
Kod nas sve što je dobro kratko traje pa i vlada bez SDA.Tužilaštvo baš brzo djeluje kad im SDA naredi.A lopovluk koji godinama gledamo i novinari iznose nije za podizanje optužnica ili se čeka zastara.
Pisam se po drustvu kome je mjera za nepostenje Konakovic, umjesto delegata iz SDA I Sbb, pogotovo njihovih glavesina u strankama koji nam godinama razvlace pamet.
SDA tuzilastvo kad treba formirati predmet za pecat, sve ide lako, kad treba formirati protiv nacelnika I aktera sopstvene stranke koji gaze ljude po ulicama I deru budzet, onda nemaju materijala. Bruka
a za zloupoteebu polozaja (viteskic) i lazno predstavljanje (celik) nema predmeta? sda pravosudje je rak ovog drustva
Izgleda da su ovi SDA botovi neki robijaši. Nema gore robije nego provoditi na Klix-u 24 sata. Jednom rob, do kraja života rob.