Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smoriste nas ratom, žrtvama, herojima, zločinima, zločincima, jamama...Čitave generacije odgojili ste na mržnji.
Cirkus se nastavlja! Treba ukinuti i Sud i Tuzilastvo u BiH !
Zlocinac kojem je mjesto u zatvoru jer je ubijao ratne zarobljenike.
Glavi tužitelj Miroslav Janjić hahaha Jedino za šta je Naser kriv ,a to je što ne pobi sve vlaško uz duž Drine. Stoko genocidna vlaška.
Pa to je i radio još 92. godine. Pokušao što više agresora ubiti u njihovim kućama... Na kraju stradao narod na obe strane. Ali ako će sutra na istu priču da padne, naka strada opet...
Sve je moguce u danasnjem pravosudu, ko je jaci dobije spor. Pravni sistem je selektivan, a pravda ne postoji.
siktet gringo vehabijo
Gazija sa Drine.Neznam kakav je problem sa Naserom,eno onaj Kosovar Haradinaj se javno hvali da je ubijao Srpske vojnike i da bi ponovo.A eno ga premijer Kosova i nikom nista.
Otkada je zlocin da vojnik ubije vojnika u borbi?
ako je kriv nek lezi u zatvoru. briga me sto pripada mom narodu
Uh jesi dobričina HAHAHA ĐIKANEEEE. Za Nasera će opet biti rat BUDALO
@ShaqiriXhaka pa ajte vi talibani slobodno krenite, ovaj put se i Srbija uključuje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Janjiću natakarim ti gospoju, gofno genocidno.
Helikopteras, lako bilo babe I dede kulati, a kad je naisao djeneral, odmah u helikopter aaahahahaaha
Koji đeneral, onaj što kaki u gaće u Hagu hahaahhahahha
Naser je heroj i tačka. A ovi sto se prave pametni i liberalni vjerovatno nisu ni osjetili dašak onoga što su i on i srebreničke gazije proživljavali u tim vremenima. Prva faza je da pljujete heroje, sutra cete ovako i Dudaka i ine druge kojima ce se montirati procesi i zbog čvoke agresoru, a druga faza je da cete popljuvati i svoje zrtve, da cete pricati kako i nije to onaj broj koji vam se prikazuje. Hebala vas Njemacka i podrum iz kojih ste provirili bando liberalna. MRŠ.
Da vam se jos malo sjetim familije bando izdajnicka neoliberalna hebo vas pedja kojovic u prkno i vi njega
tocigoja@ to je sda prica, ono kao svi koji su za liberalnost, građanstvo i vladavinu prava su protiv BiH vojnika, haha.. koji spam. Poklopi se usima uhljebu, i ti i tvoji trezorasi. Takvi kao ti samo laju.Pa vi ste svi bliži đikanima i škucama, s njima koalirate.. i danas a i u ratu!
Kako objastini sirotom i izgladnjelom Dodikistancu koji se borio za nebesku eres i čija se ishrana sastoji od hljeba, divljih krmaka, vjeverica, fazana, golubova, glista i ukradenih jaja, zbog čega mu je penzija 180 KM i zašto građani Federacije imaju 2,8 puta više novca u banka od Dodikistanaca?
Nikako. Tužit ćemo po stoti put ljude koji su se branili od genocidaša, tobože srba kako se vole nazivati čiji je pla bio potpuno etničko čišćenje, a to će naravno raditi genocidni sudija.
Dodikistanska sirotinja je izgubljena kao guske u magli. Ovo je jadno čak i za okarakterisane kao genocidni. E, jeste li čuli da je sletio avion u Banja Luku?
Naser je ubio mnogo Srpskih civila, a onda kada je krenula odmazda za te zločine, pobjegao je i ostavio svoju vojsku da plati cijenu. Zločinac i kukavica. To je tako karakteristično za ovdašnje muslimane
Haha de ba ne lupaj vasi srpski heroji su se 20 godina krili dok ih srbija nije isporucila u Haag. Kao misevi. Radovan izgledao kao zadnji kozoje*bač kada su ga nasli. Heroji ste mi pravi.... znate samo genocid nad civilima izvrsiti. Ili bacati bombe na gradsko stanovništvo s brda
@bosnia vas smo pomeli da vam ni NATO vojska nije pomela hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naser ubijao mrtve ljude.